Geplaatst door: Webwinkel Vakdagen

Nieuwe exposanten dragen ieder jaar bij aan een dynamische Webwinkel Vakdagen

Ieder jaar zijn er nieuwkomers op de Webwinkel Vakdagen – en daar zijn we trots op!  Nieuwe namen dragen namelijk altijd bij aan een dynamische beurs. Ze komen uit alle windrichtingen van de e-commerce. In deze blog worden een aantal nieuwe exposanten uitgelicht. 

Gemaakt voor groei

Adyen heeft naam gemaakt door de grote techbedrijven in Silicon Valley van een ‘state-of-the-art’ en frictieloos betaalsysteem te voorzien. Tijdens de Webwinkel Vakdagen staan ze er echter juist voor de Nederlandse markt.  

Het betaalplatform van Adyen is gemaakt om bedrijven te helpen groeien en is geschikt voor alle branches en alle soorten bedrijven, klein of groot, internationaal of nationaal. Andere organisaties die gebruikmaken van het alles-in-een-betaalplatform, zijn onder meer de Bijenkorf, Goodiebox, Groupon, Ace & Tate, Tony Chocolonely en VanMoof. 

Omdat Adyen volgens het ‘go big or go home’ principe werkt, zijn ze in hun eerste jaar als exposant meteen platinum sponsor geworden van de Webwinkel Vakdagen! Met niet alleen een grote stand, maar ook verschillende presentaties, waaronder een keynote van CCO Roelant Prins, zijn ze goed vertegenwoordigd.

Adyen vind je op stand 296 

Zie hoe klanten in jouw e-commerce omgeving bewegen

Wil jij alles weten over hoe jouw klanten zich in je e-commerce omgeving gedragen zodat je hen compleet gepersonaliseerde content kan aanbieden en je CRO omhoog schiet? Bezoek dan de stand van Squeezely. Dit bedrijf focust zich op gebruiksvriendelijke personalisatie. 

Als klant van Squeezely kan je kiezen voor een ready made-customer journey of je customized het naar je eigen zin. Hoe dan ook, dit is een partij die de moeite waard is te bezoeken als je op zoek bent naar een oplossing om je CRO te verhogen en meer klanten aan je te binden.

Je vindt Squeezely op stand 266

Wholesale Marketplace

De platformeconomie groeit hard, ook op het B2B vlak. Orderchamp is daar een goed voorbeeld van. Zij bieden de kleinere bedrijven een platform aan waar normaal gesproken enkel de grote spelers van kunnen profiteren. Met machine learning en data-driven werkmethodes kan Orderchamp een waardevolle toevoeging zijn voor zowel merken als retailers. 

Als wholesale marketplace stromen ondernemerschap en commercie door de aderen van het bedrijf. Orderchamp is gebaseerd op de nieuwste technologie, wordt gefinancierd door vooraanstaande investeerders, heeft een ambitieuze roadmap en werkt samen met een getalenteerd team.

Hoe Orderchamp te werk gaat en welke services zij aanbieden, vind je op stand 328.

Internationale payment

Betalingen worden wereldwijd steeds meer digitaal afgehandeld. Ieder e-commerce bedrijf heeft een soepel werkende betaalservice nodig. Daarnaast is omnichannel een steeds populairder wordend fenomeen. Worldpay is een payment-bedrijf dat zich specialiseert in omnichannel commerce. 

Deze internationaal opererende organisatie heeft als missie de haar expertise en nieuwste technieken aan de man te brengen tijdens de Webwinkel Vakdagen. Hoe Worldpay dat doet, vind je op stand 280.

Data, creativiteit en bereik

Het leven van vandaag is snel, gedigitaliseerd en ‘tech-forward’. Daardoor kunnen we beschikken over talloze connected tools die ons in elke stap van ons leven assisteren, informeren en helpen navigeren. Happy Horizon is een specialist in het voorzien van digital marketing voor bedrijven. Ze geloven in de drie-eenheid data, creativiteit en bereik. Zo assisteren zij hun klanten in het informeren en navigeren van consumenten.

Hoe Happy Horizon dit vorm geeft en hoe deze organisatie bedrijven helpt om online meer bereik en een hogere CRO te bereiken, vind je uit tijdens de Webwinkel Vakdagen op stand 118.

Veelzijdige e-commerce software

SalesManager Software is begonnen als CRM software ontwikkelaar en heeft inmiddels haar productportfolio uitgebreid met een ERP systeem en service management. Daarnaast biedt het bedrijf Business Intelligence, Klantenportalen en IOS en Android Apps voor CRM, Service en Order Picking.

Bij dit veelzijdige e-commerce software bedrijf staat klantgerichtheid centraal. SalesManager streeft ernaar om ‘state of the art’ software toe te passen, “mits het bijdraagt aan de performance die de klant verlangt.” 

Je vindt de stand van SalesManager Software op stand 348

 

Met deze nieuwkomers kan je de Webwinkel Vakdagen niet aan je voorbij laten gaan. Klik hier voor meer over de hele exposantenlijst en als wil je weten wat je vaste exposanten deze editie in petto hebben, klik dan hier.

 

Adyen SalesManager Software Orderchamp Worldpay Squeezely Happy Idiots Webwinkel Vakdagen

Reactie plaatsen