WWV-bolcom keynote 2022


Vind wat jij nodig hebt voor blijvend digitaal succes!

Webwinkel Vakdagen 2024 | 23 & 24 januari | Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen is al jaren het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in 2 dagen. Op 23 & 24 januari 2024 gebeurt dat al voor de 17de keer. Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Laat je verder inspireren tijdens het lezingenprogramma, verdeeld over 11 lezingenzalen en een keynotezaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Kortom: alle ingrediënten om jouw digitale ambities waar te maken vind je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2024! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen!

Krijg een compleet & efficiënt overzicht van het e-commerce landschap

Alle branches binnen de digital commerce zijn vertegenwoordigd op de Webwinkel Vakdagen. Van logistiek tot psp, en van marketing tools tot packaging: alles wat je nodig hebt voor jouw online activiteiten vind je in de Jaarbeurs Utrecht op 23 & 24 januari 2024!

Schrijf je gratis in

Bezoek de WWV 2022 gratis

“Juist de combinatie tussen kennis-sessies en stands vind ik erg waardevol!”

Joost van der Pas
Manager Marketing & PM, Heras-Mobile Fencing & Security

Bekijk alle exposanten

“Je kunt echt veel uit de WWV halen, van klein- tot grootbedrijf.”
 

Katinka Wijnalda
Customer Experience Specialist, Kruitbosch

Meer over de beurs

“Wij bezoeken de WWV niet alleen om nieuwe partners te vinden, maar gaan er ook heen om inspiratie op te doen”

Guillaume Smitsmans
Sales Director Greentom
 

Bekijk alle presentaties

Vind de kennis die jou verder brengt

Zit jij met een vraagstuk op het gebied van conversie-optimalisatie, (groen) bezorgen, digital advertising of een ander e-commerce topic? Met de talloze lezingen over specifieke onderwerpen en praktische cases vanuit verschillende hoeken van de digital commerce branche, is de WWV de perfecte plek om de kennis op te doen over onderwerpen of uitdagingen waar jouw bedrijf tegenaan loopt. Bezoek een of meerdere van de 200 lezingen en vind de kennis en inspiratie waar je zelf mee aan de slag kan.

Vind & vergelijk nieuwe partners

Wil je externe expertise inzetten zodat je kunt blijven doorgroeien? Een goed ecosysteem van partners om je heen is cruciaal om dit te realiseren. Met een aanbod van 250 digital commerce leveranciers is de WWV is de perfecte plek om jouw netwerk uit te breiden. Van dropshipping tot psp-partners en van online marketing tot platformen: hier vind jij de juiste partijen om de enorme groei van het afgelopen jaar door te kunnen zetten. De beurs is de uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen.

Ontdek trends & ontwikkelingen

Digital commerce ontwikkelt zich in hoog(!) tempo. Wat zijn de trends in de markt? Waar beweegt de markt naartoe? Waar moet je rekening mee houden en welke impact gaat dit hebben? De Webwinkel Vakdagen is de plek waar deze trends en ontwikkelingen besproken worden en waar jij up to date blijft. Dat doe je door het bezoeken van lezingen en door het voeren van gesprekken op verschillende stands.

In 5 stappen maak jij een succes
van je beursbezoek

  1. Bepaal wat je uit je beursbezoek wilt halen 

  2. Bekijk welke exposanten daarbij aansluiten

  3. Bekijk welke lezingen interessant zijn voor jou

  4. Schrijf je direct gratis in!

  5. Laat relaties weten dat je erbij bent 23 en/of 24 januari

Schrijf je gratis in

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
birgit@ogz.nl
+31(0)40-280 95 00

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!