WAAROM BEZOEKEN?

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en verdiep zo je e-commercekennis in twee dagen!
Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commercebranche. In 11 lezingenzalen en 1 grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van 2020 een succes te maken op één plek.

Laat je adviseren door één van de vele experts op de beursvloer
Meer dan 280 e-commerceleveranciers presenteren zich op de beurs. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen waarmee jij direct aan de slag kunt: van marketingoplossingen en webshopsoftware tot aan e-commerce platforms en Payment System Solutions.

Ervaringen uitwisselen met 13.000 vakgenoten
Met 13.000 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken met andere E-tailers, multichannel retailers en prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Inspirerende lezingen door topsprekers
Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Daarom staat ons keynoteprogramma bol van prominente sprekers die jou inspireren en belangrijke inzichten meegeven. 

E-commerce professional en op zoek naar nieuwe inzichten?
Ben jij een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten of ben je juist nieuw in deze wereld en hongerig om te groeien? Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de juiste informatie, die je vooruithelpt in jouw branche. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips die je zelf kunt toepassen of een sessie over omnichannelstrategie: de Webwinkel Vakdagen bieden het! Meld je aan en vind de informatie die past bij jouw behoeften en interesses.

Aanmelden als bezoeker kan hier.