header side


Vind wat jij nodig hebt voor blijvend digitaal succes!

Webwinkel Vakdagen 2025 | 2 & 3 april | Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen is al jaren het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in 2 dagen. Op 2 & 3 april 2025 gebeurt dat al voor de 18de keer. Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Laat je verder inspireren tijdens het lezingenprogramma, verdeeld over 11 lezingenzalen en een keynotezaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Kortom: alle ingrediënten om jouw digitale ambities waar te maken vind je tijdens de Webwinkel Vakdagen! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen!

Over de WWV   

Krijg een compleet & efficiënt overzicht van het e-commerce landschap

Ben jij een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten of ben je juist nieuw in deze wereld en hongerig om te groeien? Op de Webwinkel Vakdagen zijn alle branches binnen de digital commerce vertegenwoordigd. Van logistiek tot psp, en van marketing tools tot packaging.

Voor wie is de beurs?

Beursvloer

Een greep uit het lezingenprogramma

“Eigenlijk komen hier alle partners uit de online wereld samen”

Melissa Buijens
Eigenaar bij Zandcompleet

Bekijk alle exposanten

“Er is vanuit de hele breedte wat te halen. Alles wat je nodig hebt is hier te vinden.”

Bram van Eck
Chief Product Owner bij NS

Meer over de beurs

“Er zijn zoveel verschillende lezingen waar je op allerlei gebieden in de ecommerce branche kennis kan opdoen”

Marleen Triebel
Sales & Support bij GoedGepikt
 

Bekijk alle presentaties

Vind de kennis die jou verder brengt

Zit jij met een vraagstuk op het gebied van conversie-optimalisatie, (groen) bezorgen, digital advertising of een ander e-commerce topic? Met de talloze lezingen over specifieke onderwerpen en praktische cases vanuit verschillende hoeken van de digital commerce branche, is de WWV de perfecte plek om de kennis op te doen over onderwerpen of uitdagingen waar jouw bedrijf tegenaan loopt. Bezoek een of meerdere van de 200 lezingen en vind de kennis en inspiratie waar je zelf mee aan de slag kan.

Vind & vergelijk nieuwe partners

Wil je externe expertise inzetten zodat je kunt blijven doorgroeien? Een goed ecosysteem van partners om je heen is cruciaal om dit te realiseren. Met een aanbod van 250 digital commerce leveranciers is de WWV is de perfecte plek om jouw netwerk uit te breiden. Van dropshipping tot psp-partners en van online marketing tot platformen: hier vind jij de juiste partijen om de enorme groei van het afgelopen jaar door te kunnen zetten. De beurs is de uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen.

Ontdek trends & ontwikkelingen

Digital commerce ontwikkelt zich in hoog(!) tempo. Wat zijn de trends in de markt? Waar beweegt de markt naartoe? Waar moet je rekening mee houden en welke impact gaat dit hebben? De Webwinkel Vakdagen is de plek waar deze trends en ontwikkelingen besproken worden en waar jij up to date blijft. Dat doe je door het bezoeken van lezingen en door het voeren van gesprekken op verschillende stands.