Beurs overzicht

Deelnamemogelijkheden WWV 2025

Als het gaat om marketingdoelstellingen behalen, is exposeren op de Webwinkel Vakdagen zeer efficiënt en effectief: de hele e-commerce branche komt in twee dagen bij elkaar, op zoek naar kennis, contacten en inspiratie. De indrukwekkende combinatie van vakbeurs, keynote zaal en redactionele lezingen zorgt voor informatie, interactie en innovatie op het hoogste niveau! Er zijn diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn op de Webwinkel Vakdagen. Afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen stellen onze account managers een advies op maat op.

Standruimte exclusief standbouw

Maximale zichtbaarheid en uitstraling
 

Profiteer van maximale zichtbaarheid en uitstraling met de volledige vrijheid door jouw beursstand zelf te ontwerpen en in te richten. Gegarandeerd een unieke uitstraling, passend bij jouw organisatie.
 

Meer informatie

Een unieke stand met eigen standbouw

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig
 

Maak jouw beursdeelname eenvoudig met deze kant-en-klare optie. De stand wordt voor jou opgebouwd, voorzien van wanden, tapijt, verlichting en belettering. Je hoeft de stand enkel nog naar behoefte in te richten.
 

Meer informatie


 

Standaard standbouw

Voorbeeld standruimte exclusief standbouw

Standruimte exclusief standbouw

Voorbeeld uniforme standbouw

Standruimte inclusief standbouw.

Voordelig kennismaken? Ga voor een Business tafel
 

Ben jij op zoek naar een ideaal podium om jouw bedrijf te presenteren en heb je genoeg aan een kleine ruimte? Neem dan deel aan de Webwinkel Vakdagen met een Business Tafel en profiteer van een compleet pakket voor een gereduceerd tarief.
 

Meer informatie 

Business tafel

Deel jouw expertise: geef een lezing
 

Ook tijdens de 18de editie van de Webwinkel Vakdagen is het inhoudelijke lezingenprogramma een publiekstrekker!  Door het geven van een lezing profileer je je als thought leader. Presenteer jouw case of succesverhaal in één van de 11 lezingenzalen. Aangezien alle bezoekers van jouw lezing gescand worden, levert je lezing je direct waardevolle leads op.
 

Meer weten


 

 

Maximaliseer jouw zichtbaarheid: bekijk de aanvullende mogelijkheden
 

Wil jij jouw zichtbaarheid op de Webwinkel Vakdagen niet beperken tot alleen je stand? We bieden diverse aanvullende mogelijkheden om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren. Lees snel verder voor meer informatie. 
 

Bekijk sponsormogelijkheden

Aanvullende mogelijkheden - sponsoring

Advies van een van onze experts?

Ben jij niet zeker welke mogelijkheden het beste passen bij jouw doelstellingen? Plan een oriëntatiegesprek; leg je situatie en wensen voor en bekijk samen met een van onze account managers wat voor jou de beste oplossing is!

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409