Beurs overzicht

DEELNAMEMOGELIJKHEDEN WEBWINKEL VAKDAGEN

Als het gaat om marketingdoelstellingen behalen, is exposeren op de Webwinkel Vakdagen zeer efficiënt en effectief: de hele e-commerce branche komt in twee dagen bij elkaar, op zoek naar kennis en de laatste ontwikkelingen. De indrukwekkende combinatie van vakbeurs, keynote zaal en redactionele lezingen zorgt voor informatie, interactie en innovatie op het hoogste niveau! Er zijn diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn op de Webwinkel Vakdagen. Afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen stellen onze accountmanagers een advies op maat op. 

Standruimte exclusief standbouw

Exclusief standbouw 1

Maximale zichtbaarheid en uitstraling. Voor de gehuurde oppervlakte kun je zelf een stand ontwerpen en inrichten. Dit garandeert een unieke uitstraling die past bij jouw organisatie.

Meer informatie

Standruimte inclusief standbouw

Inclusief standbouw

Praktisch en voordelig. Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk. De stand is voorzien van wanden, tapijt, verlichting en belettering en wordt volledig voor jou opgebouwd. Je hoeft de stand enkel naar jouw behoefte in te richten.

Meer informatie

Business tafel

Business tafel

Ben jij op zoek naar een ideaal podium om jouw bedrijf te presenteren en heb je voldoende aan 1 tafel? Neem dan deel aan de Webwinkel Vakdagen d.m.v. een Business tafel en profiteer van een compleet pakket voor een gereduceerd tarief. 

Meer informatie 

Deelnamepakket

Voor iedere deelnemer gelden de algemene deelnamekosten van €275,-. Het volgende is hierbij inbegrepen:

 

  • Vermelding in de Webwinkel Vakdagen beurscatalogus met je bedrijfsnaam, standnummer, website en een profiel van 250 karakters

  • Vermelding op de website inclusief bedrijfsprofiel, logo en links naar je website en social media kanalen

  • Eigen registratielink

  • Licentie voor de leadgeneratie app, om bezoekers-badges te scannen

  • Promotiemateriaal om je deelname te ondersteunen

Reserveer direct je stand

Lezing geven

Lezing geven

Toon jouw kennis. Een lezing bied je de mogelijkheid om een case study te demonstreren, het is een geweldige manier om jouw expertise te tonen en in contact te komen met bezoekers.

Meer informatie

Sponsoring

Sponsormogelijkheden Webwinkel Vakdagen

Naast het houden van een stand en het geven van een lezing zijn er ook diverse mogelijkheden om door middel van sponsoring meer zichtbaarheid te genereren. 

Meer informatie

Flyeren

Flyeren

Laat (maximaal) twee van je medewerkers rondlopen en flyers uitdelen om jouw product of service onder de aandacht te brengen. De medewerkers krijgen hiervoor speciale flyerbadges, waaraan ze te herkennen zijn.