Lezingenzaal

Jouw kans om te presenteren tijdens Webwinkel Vakdagen!

Het uitgebreide inhoudelijke lezingenprogramma is dé publiekstrekker van de Webwinkel Vakdagen. Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw ruim 100 uur aan content, verdeeld over 1 keynotezaal en 11 lezingenzalen. Als exposant heb je de mogelijkheid om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers. Het gemiddeld aantal bezoekers per lezing tijdens de vorige editie lag op 102 personen. Aangezien alle bezoekers van jouw lezing gescand worden, levert jouw lezing dus direct waardevolle leads op.

De waarde van kennis delen

Kennis is waardevol, dus waarom zou je het niet delen? Wie deelt maakt immers vrienden. Daarom willen wij de exposanten van de Webwinkel Vakdagen de kans bieden om hun kennis te delen. Dit is ook wat ISM eCompany en PostNL doen. Wil je weten waarom? Bekijk dan de video!

Criteria lezing

Criteria presentatie

De Webwinkel Vakdagen onderscheiden zich door de bijzonder hoge kwaliteit van het lezingenprogramma. Gemiddeld worden lezingen beoordeeld met een 7,4. Om deze kwaliteit te bewaken dient jouw lezing te voldoen aan een aantal criteria.

Bekijk de criteria

Standruimte

Standruimte wwv

Door je te presenteren met een stand tijdens Webwinkel Vakdagen ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Mogelijkheden standruimte

200 topsprekers

Als spreker van Webwinkel Vakdagen bevind je je in goed gezelschap. Ruim 200 experts van toonaangevende (internationale) bedrijven delen met jou het podium:

Overzicht Sprekers Webwinkel Vakdagen 2020

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Hulp nodig?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409