Orderchamp B.V.

Orderchamp B.V.

Ons doel is om moderne technologie beschikbaar te stellen aan kleinere bedrijven zodat zij kunnen profiteren van alle voordelen die normaal alleen weggelegd zijn voor grote spelers. Hierdoor stomen we ze klaar voor de toekomst.

We staan voor kwaliteit. Dagelijks sluiten we unieke merken aan die we door middel van machine learning in contact brengen met de juiste retailer. We werken data-driven, waardoor we een waardevolle toevoeging zijn voor zowel merken als retailers. Daarnaast zetten we ons sociale platform in om interactie te faciliteren tussen beide partijen. Ons mandaat is tweeledig: 1) retailers komen in aanraking met een enorme catalogus van unieke en kwalitatieve producten en 2) leveranciers krijgen toegang tot een netwerk van potentiële nieuwe afnemers in verschillende regio’s. Wij willen dat leveranciers en retailers van over de hele wereld zaken met elkaar kunnen doen. Onze visie: B2B handel zonder gedoe. 

Ondernemerschap en commercie loopt door onze aderen; daarom bouwen we dit product voor onze klanten. De meerderheid van ons team was verantwoordelijk voor SaaS e-commerceplatform SEOshop, dat werd overgenomen door Lightspeed voordat het onlangs naar de beurs ging (TSX: LSPD). Orderchamp is gebaseerd op de nieuwste technologie, wordt gefinancierd door vooraanstaande investeerders, heeft een ambitieuze roadmap en werkt samen met een getalenteerd team.