Beurs overzicht

Het #1 e-commerce event

In 2022 vindt de 15e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat inmiddels de 13.500 ruim gepasseerd is, worden de Webwinkel Vakdagen met recht hét e-commerce event van de Benelux genoemd. De Webwinkel Vakdagen zijn een must voor jou als e-commerce leverancier.

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce-succes.

Wat maakt de Webwinkel Vakdagen uniek?

Naast dat het de grootste e-commerce beurs van de Benelux is, zijn er legio redenen die de Webwinkel Vakdagen uniek maken. Zo hebben we:

  • Een unieke doelgroep
     
  • Gericht bezoek op jouw stand
     
  • Hoogwaardig redactioneel lezingenprogramma

Daarnaast zijn er nog een aantal USP's. Welke dat zijn, laten het liever door onze vaste exposanten vertellen in de video hiernaast.

DEELNEMEN AAN WEBWINKEL VAKDAGEN 2022?

Deelname aan de Webwinkel Vakdagen is een zeer efficiënte en effectieve vorm van marketing. De krachtige combinatie van een vakbeurs en een uitgebreid congres biedt informatie, interactie en innovatie.

JE KUNT JOUW BEDRIJF OP DE VOLGENDE MANIEREN PRESENTEREN TIJDENS DE WEBWINKEL VAKDAGEN 2022:

Standruimte

standruimte

Door je te presenteren met een stand tijdens de Webwinkel Vakdagen ontmoet je potentiële klanten, vergroot je jouw naamsbekendheid, lanceer je effectief nieuwe producten of diensten en netwerk je gericht met bestaande en nieuwe relaties.

Bekijk de mogelijkheden

Lezing geven

spreken

Als exposant heb je de mogelijk om een van jouw succesvolle case studies te presenteren aan een grote groep geïnteresseerde bezoekers.

 

Spreken op WEBWINKEL VAKDAGEN 

Sponsoring

extra exposure

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

 

Bekijk de sponsorpakketten

Exposanten aan het woord

Yellowgrape logo

"Dit is de enige beurs waar mensen komen met een koopintentie."

Johan Smits - Managing Director bij Yellowgrape

Lees de klantcase van Yellowgrape >