SALESMANAGER SOFTWARE BV

SALESMANAGER SOFTWARE BV

SalesManager Online is een volledig aanpasbare cloudapplicatie voor ERP, CRM en Servicemanagement. SalesManager Online ondersteunt de belangrijkste processen voor de moderne handelsonderneming, zoals orderverwerking (in- en verkoop), voorraadbeheer, productmanagement, relatiebeheer (CRM) en natuurlijk het aansturen van de webshop. Verder bieden wij een aantal standaard integraties met financiële pakketten (Twinfield, Exact Online) en rapportagesoftware (Qlik). Tot slot ontwikkelen wij klantportalen en leveren we mobiele apps voor o.a. CRM, servicemanagement en orderpicking.

Voor E-Commerce klanten bieden wij:

  • Realtime order-entry via API’s. Vanuit de webshop kan SalesManager Online worden aangeroepen voor het inboeken van orders en het reserveren van voorraad.
  • GetStock. Aanroepen van SalesManager Online voor exacte voorraadposities van producten. Tevens zijn toekomstige leverdata en aantallen van deze producten beschikbaar.
  • GetPrice. Hebben uw klanten specifieke prijzen via prijslijsten of promoties? Dan is het vaak een uitdaging om dit ook beschikbaar te maken in je webshop. Door middel van GetPrice zijn deze gegevens beschikbaar voor elke ingelogde klant.
  • Hoe om te gaan met backorders? Het is een issue in elke webshop. Hoe kun je bij de ontvangst van een nieuwe zending bepalen welke backorders vanuit het magazijn geleverd kan  worden. Door middel van de SalesManager Online ASN (Advance Shipping Notice) module automatiseren we de aansturing van het magazijn en worden orders klaargezet om te picken zodra voorraad is ingeboekt.
  • Picker. Met onze picking app kun je orderpickers aansturen met een tablet en scanner. Met Picker komen zij terecht bij de juist locatie in je magazijn om goederen te picken. Picker werkt offline en synchroniseert data met de cloudserver.
  • Inkoop. Supplier Relationship Management is een onderdeel van SalesManager Online. Het systeem kan de afdeling inkoop ondersteunen met een reeks van parameters om de juiste producten op het juiste moment in te kopen. Nooit meer nee verkopen.
  • Onetrail : Voor ICT bedrijven bieden wij een koppeling met Onetrail.
  • Warehouse van derden. Is je magazijn uitbesteed? SalesManager Online heeft diverse koppelingen met WMS systemen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Met SalesManager Online bieden wij je een complete fulfillment oplossing voor je webshop. Zorg jij voor de klant, zorgen wij voor de back office.