De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Op 26 & 27 januari 2022 vindt alweer de 15de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het belooft opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten te worden. Effectief, actueel en relevant, zoals je van ons gewend bent. 

Relevanter dan ooit

De pandemie, en de daarmee samenhangende maatregelen, hebben verregaande consequenties gehad voor alle sectoren. Iedereen heeft de impact gevoeld. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat digitale plannen en ambities in een stroomversnelling zijn geraakt. Digital Commerce bewees zich als essentieel voor iedere organisatie. Retailers, dienstverleners en producenten die direct aan consumenten verkopen, versnelden de digitale transformatie van hun organisatie. Zowel B2C als B2B organisaties zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen. De WWV reiken jou de kennis, inspiratie en externe expertise aan om het resultaat uit jouw digitale kanalen te maximaliseren. 

Alle digital commerce oplossingen onder één dak

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema's en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens deze 15de editie niet anders. Bezoek de beurs gratis en vind de partners & inspiratie die jij nodig hebt voor (blijvend) online succes!

Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor de Webwinkel Vakdagen openen? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte. 

Houd mij op de hoogte

Vind oplossingen & inspiratie op het gebied van...

Digital Marketing & Advertising | Payment | Logistiek & Distributie | Customer Care/Reviews | Packaging | Marketplaces/Platforms | Webdevelopment en -design | E-commerce Software | Analytics & Data | Marketing Automation & E-mail | User Experience & CRO | Strategy & Growth 

Beursoverzicht WWV 2019

Foto keynote 2019

280 Exposanten

Vind nieuwe partners

Welke e-commerce uitdaging jij ook hebt: op de Webwinkel Vakdagen vind jij de externe expertise die jou de volgende digitale stap helpt te zetten. 

Ga in gesprek met experts van de 280 exposanten, laat je adviseren en vind de oplossing die het beste bij jouw organisatie en doelen past. 

Bekijk de exposantenlijst van 2020

 

200+ lezingen & keynotes

Ontvang direct toepasbare tips

Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw ruim 100 uur aan content, verdeeld over 1 keynotezaal en 11 lezingenzalen.

Het programma staat bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks. 

Bekijk het programma van 2020

13.000 professionals

Wissel ervaringen uit

Het grote aantal bezoekers geeft je meer dan genoeg gelegenheid tot netwerken met andere e-tailers, multichannel retailers en e-commerce professionals.

Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met (mede)directieleden, managers en specialisten uit jouw vakgebied. 

Meer weten

 

Gratis tickets

Voor digitaal succes

Wil jij meer rendement halen uit jouw online activiteiten? Op de Webwinkel Vakdagen vind jij de kennis, partners en technologieën die jij nodig hebt voor digitale groei. Bezoek de Webwinkel Vakdagen gratis!

De inschrijvingen voor de Webwinkel Vakdagen 2022 zijn nog niet geopend. Laat je gegevens achter en wij geven een seintje wanneer de aanmeldingen openen!

Houd mij op de hoogte

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
birgit@ogz.nl
040 - 280 84 09

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!