WWV2022


De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen zijn al meer dan 17 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele digital commerce branche. Op 23 & 24 januari 2024 vindt alweer de 17de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. De WWV reiken jou de kennis, inspiratie en externe expertise aan om het resultaat uit jouw digitale kanalen te maximaliseren. Bezoek de beurs gratis en ontvang een effectief, actueel en relevant overzicht van het hele e-commercelandschap.

Alle digital commerce oplossingen onder één dak

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema's en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens deze editie niet anders. De partners & inspiratie die jij nodig hebt voor (blijvend) online succes vind je op de Webwinkel Vakdagen!

MELD JE GRATIS AAN

 

 

Vind oplossingen & inspiratie op het gebied van...

Digital Marketing & Advertising | Payment | Logistiek & Distributie | Customer Care/Reviews | Packaging | Marketplaces/Platforms | Webdevelopment en -design | E-commerce Software | Analytics & Data | Marketing Automation & E-mail | User Experience & CRO | Strategy & Growth 

Beursvloer 2023

 

Lezingenzaal 2023

 

250+ exposanten

Vind nieuwe partners

Welke e-commerce uitdaging jij ook hebt: op de Webwinkel Vakdagen vind jij de externe expertise die jou de volgende digitale stap helpt te zetten. 

Ga in gesprek met experts van de 250 exposanten, laat je adviseren en vind de oplossing die het beste bij jouw organisatie en doelen past. 

Bekijk de exposantenlijst van 2023

 

200+ lezingen & keynotes

Ontvang direct toepasbare tips

Voor de komende editie bieden we onze bezoekers opnieuw ruim 100 uur aan content, verdeeld over 1 keynotezaal en 11 lezingenzalen.

Het programma staat bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks. 

Bekijk het programma van 2023

Duizenden professionals

Wissel ervaringen uit

Het grote aantal bezoekers geeft je meer dan genoeg gelegenheid tot netwerken met andere e-tailers, multichannel retailers en e-commerce professionals.

Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met (mede)directieleden, managers en specialisten uit jouw vakgebied. 

Meer weten

 

Gratis tickets

Voor digitaal succes

Wil jij meer rendement halen uit jouw online activiteiten? Op de Webwinkel Vakdagen vind jij de kennis,¬†partners en technologie√ęn¬†die jij¬†nodig hebt voor digitale groei. Bezoek de Webwinkel Vakdagen gratis!

MELD JE GRATIS AAN

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over WWV Connect? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
marketing@ogz.nl
+31(0)40-280 95 00‚Äč

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!