De Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen

Voor de 15e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2022. Na 14 succesvolle edities en een recordaantal bezoekers van 13.643, volgt in 2022 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

Kun jij niet zo lang wachten? Bezoek de corona-proof Summer Edition!

Eenmalig in aangepaste opzet | 7 & 8 juli 2021 | Jaarbeurs Utrecht

Kun jij ook niet wachten tot je vakgenoten, potentiële partners en andere experts weer fysiek kunt ontmoeten en je digital commerce netwerk en kennis uit te breiden? Dan hebben wij goed nieuws! Op 7 & 8 juli 2021 vindt de WWV eenmalig in aangepaste opzet in de Jaarbeurs Utrecht plaats: de Webwinkel Vakdagen Summer Edition is veilig en geheel volgens de RIVM-richtlijnen, maar ook, zoals je van ons gewend bent actueel, efficiënt en relevant. Doordat de beurs volledig op 1,5 meter is opgezet, zijn toegangstesten en een vaccinatiebewijs niet nodig!

Zo'n 150 digital commerce leveranciers en 120 sprekers kunnen niet wachten om jou weer (op een veilige manier) fysiek te woord te staan en hun e-commerce kennis met je te delen. Wacht niet te lang met inschrijven, vanwege de corona-maatregelen kunnen wij slechts een beperkt aantal bezoekers verwelkomen!

Meer over de Summer Edition

Exposanten

Op de beursvloer vind je ruim 280 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema's, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.Bekijk de exposantenlijst van 2020

Programma

In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt. Daarnaast staat er een Keynote programma centraal waar topsprekers visie en lange termijn strategie zullen presenteren.

Bekijk het programma van 2020

Bezoek de beurs

Wanneer jij meer rendement uit jouw online activiteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Bezoek de Webwinkel Vakdagen van 2022!