Webwinkel Vakdagen, bol.com 2019-02-20
Retail is continu in ontwikkeling. Hoe groei je mee?

Het retaillandschap is in de laatste decennia rigoureus veranderd. De opkomst van het internet, social media en online platformen vragen om continue innovatie. Hoe groei je als zelfstandig ondernemer mee met de snelle ontwikkelingen in de retailbranche?

platformeconomie
Webwinkel Vakdagen 2019-01-31
Webwinkel Vakdagen bron van inspiratie

Een massaal toestromend publiek betekende de aftrap voor wederom een succesvolle editie van de Webwinkel Vakdagen. 270 exposanten, 12.715 bezoekers, visionaire keynotes en vele themasessies. De WWV2019 was opnieuw voor 2 dagen het epicentrum van de e-commerce branche. Of zoals een exposant het omschrijft: “De beurs is een grote bron van inspiratie en een enorme leerschool.”

Webwinkel Vakdagen
Webwinkel Vakdagen, bol.com 2019-01-22
Krachten bundelen is samen groeien

Sander Roex en Tina Gosravani zijn echte rasondernemers. Met meerdere online bedrijven hebben zij veel ervaring in e-commerce. Naast een partnerschap met bol.com richtten ze een jaar geleden ‘Business Doe Je’ op. Een inspiratie- en kennisplatform voor startende én ervaren ondernemers met tips, blogs, video’s en coaching. Ze bundelden al hun kennis over het verkopen via online platformen in het boek ‘Geld verdienen via bol.com’. Hoe zijn ze begonnen met online ondernemen, wat was hun aanpak en welke tips hebben ze voor andere ondernemers? Sander en Tina delen hun verhaal.

platformeconomie
Webwinkel Vakdagen, bol.com 2019-01-11
Samen ondernemen. Wanneer maak je de overstap naar een online winkelplatform?

Als ondernemer is omzet je hoogste doel. Maar hoe kun je die groei blijven realiseren? Online shoppen wordt steeds populairder, maar de stap naar online ondernemen is niet zomaar gemaakt. Want hoe bereik je online klanten, onderhoud je je website, blijf je innovatief én zorg je ervoor dat je artikelen op de juiste manier worden gedistribueerd? Allemaal zaken waar je je hoofd over kunt breken. Weet je dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn?

bol.com winkelplatform logsitiek uitbesteden