Webwinkel Vakdagen 2021-12-02
E-commerce in 2022: ontwikkelingen en trends

De digitale bestedingen groeien door, in de meeste productcategorieën. Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven kopen steeds meer online. Tienduizenden Nederlandse ondernemers proberen daar een of meerdere graantjes van mee te pikken. Met welke ontwikkelingen en trends hebben zij in 2022 te maken?

trends B2B personalisatie retail media live video bezorging klantcontact marketplaces aggregators
Webwinkel Vakdagen 2021-12-01
Een abonnement op alles: de belofte van subscription commerce

Subscription commerce, online verkoop op abonnementsbasis, heeft in de afgelopen coronatijd veel aan populariteit gewonnen. Onderzoeken voorspellen dat de groei de komende jaren aanhoudt. Abonnementen zorgen voor een vaste plek in het leven van de klant en voor terugkerende inkomsten. Welke online ondernemer wil dat nou niet?

subscription commerce product as a service
Webwinkel Vakdagen 2021-12-01
Iets om naar uit te kijken - De WWV gaat door!

Ondanks alle recente ontwikkelingen blijven wij positief vooruit kijken. Op 26 & 27 januari 2022 vindt de 15e editie van de WWV plaats. Welke maatregelen er dan gelden, kunnen we niet voorspellen. Wel weten we dat we een indrukwekkende line-up hebben samengesteld. Lees er hier meer over...

Webwinkel Vakdagen wwv22
Webwinkel Vakdagen 2021-01-25
Greetz: 'Shopping Award winnen geeft veel erkenning'

Met het verkrijgen van de titel DHL Beste Webwinkel 2020 en het binnenslepen van de hoofdprijs in de categorie ‘Speelgoed en Cadeaus’ groeide Greetz dit jaar uit tot de grote winnaar van de Shopping Awards. Een terug- én vooruitblik met Alwin Snippe, Head of Marketing bij de Cadeauwinkel, over de deelname aan dit jaarlijkse prijzenfestijn.

Shopping Awards
Webwinkel Vakdagen 2020-12-07
De Shopping Awards blijven vernieuwen: iedereen een kans om te winnen!

De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2021 zijn inmiddels gestart. Ambitieuze online retailers en webwinkels hebben nog t/m 22 januari 2021 om zich hiervoor in te schrijven! Heb je minimaal 3 jaar ervaring in de e-commercebranche, dan kun je je ook inschrijven als Shopping Awards Vakexpert. Lees er hier alles over.

Shopping Awards