Yellowgrape en andere exposanten vertellen waarom zij deelnemen aan de WWV

Waarom exposanten deelnemen

Meedoen aan de Webwinkel Vakdagen, waarom zou je dat doen? Kan deelname aan de Webwinkel Vakdagen mij echt helpen mijn doelen beter of sneller te bereiken? Wat maakt WWV zo bijzonder? Deze en meer vragen moeten bij je opgekomen zijn tijdens het scrollen door de website. Dat begrijpen we! Enkele exposanten helpen hieronder al jouw prangende vragen te beantwoorden. Kijk verder om te horen wat ze te zeggen hebben.

Welke redenen hebben exposanten om deel te nemen aan de WWV?

Marijn Prijs
Marijn Prijs
Returnless

"Je moet zijn waar je klanten zitten en over t algemeen komen er wel heel veel webwinkels naar de Webwinkel Vakdagen om inspiratie op te doen. En als je ze kan inspireren of waarde kan toevoegen als als bedrijf, dan moet je hier zijn en dan kun je mooie resultaten behalen." 

Hoe heeft de WWV geholpen bedrijfsdoelen te behalen?

Marleen Triebel
Marleen Triebel
GoedGepickt

"De beursdeelname is voor ons geslaagd als wij een flink aantal potentiële gebruikers hebben kunnen spreken. Wij horen vaak tot een half jaar later: 'wij hebben jullie gezien op de WWV'. En daarnaast, als we een aantal van onze huidige gebruikers hebben gesproken."

Waarom bevelen exposanten deelname aan de WWV aan?

 

Anouk Bezemer
Anouk Bezemer
Marktplaats

"Het is een heel mooi moment in het jaar om heel veel ondernemers te spreken."

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409