Sharon Hilgers over de glanzende groei van My Jewellery
De Webwinkel Vakdagen 2023-03-13
Sharon Hilgers over de glanzende groei van My Jewellery
Ze is de hoogst genoteerde vrouw in de top 100 Jonge Miljonairs van Quote en houder van de prestigieuze titel 'EY Entrepreneur of the Year’. Op de Webwinkel Vakdagen vertelt Sharon Hilgers over de glanzende groei van sieradenimperium My Jewellery en over het bewaken van dat succes: ‘Wij zijn continu aan het vernieuwen, in e-commerce en social media is dat cruciaal. Maar het is óók belangrijk om je goed te realiseren wat je plekje is. En op dat plekje steeds beter te worden.’
Keynote groei wwv23 influencer marketing marketplaces B2B
‘De uitdaging van partners is ook onze uitdaging’
bol.com 2023-03-07
‘De uitdaging van partners is ook onze uitdaging’
Het is een uitdagend jaar voor ondernemers. Door goed samen te werken, speelt bol.com in op de veranderingen in de markt. En dat biedt ook weer nieuwe kansen. In dit interview deelt Robert Plender, Director Network Development bij bol.com, zijn inzichten en tips voor 2023.
marketplaces logistiek advertising consumer behavior
‘Met advertising kom je dichter bij het aankoopmoment’
bol.com 2022-05-16
‘Met advertising kom je dichter bij het aankoopmoment’
Hoe bereik je optimale zichtbaarheid op een marketplace? Tijdens de WWV-lezing van bol.com op 29 juni ontdek je dat ondernemers die slim en gericht adverteren via bol.com relevant, zichtbaar en succesvoller zijn. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten hoe dat zit, spreken we in aanloop naar de beurs met Justin Sandee, Head of Retail Media Management bij bol.com.
marketplaces platformeconomie advertising bol.com
E-commerce in 2022: ontwikkelingen en trends
Webwinkel Vakdagen 2021-12-02
E-commerce in 2022: ontwikkelingen en trends
De digitale bestedingen groeien door, in de meeste productcategorieën. Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven kopen steeds meer online. Tienduizenden Nederlandse ondernemers proberen daar een of meerdere graantjes van mee te pikken. Met welke ontwikkelingen en trends hebben zij in 2022 te maken?
trends B2B personalisatie retail media live video bezorging klantcontact marketplaces aggregators