Verhoog de conversie met deze tips voor mobile usability-optimalisatie

WOE 15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2018

Hoe kunt u (big) data inzetten voor het optimaliseren van de conversie in uw mobiele webshop? Ontdek waar u rekening mee dient te houden voor al uw mobiele gebruikers. Na deze presentatie kunt u aan de slag met data verzamelen en met concrete actiepunten. Tevens heeft u meer inzicht waar zich de knelpunten bevinden voor mobiele gebruikers.

Danny Loeffen heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan door diverse usability-onderzoeken, A/B-testen en analyses op het gebied van conversie-optimalisatie. In deze presentatie deelt hij enorm waardevolle learnings die u direct zelf kunt toepassen om zo uw mobiele gebruikers een betere ervaring te bieden zodat u een hogere conversie behaalt.

  • Thema
    Big Data

    Een onderneming of organisatie die weet hoe ze om moet gaan met big data, maakt ook de weg vrij naar succes. Een strategie bij het starten met big data is wel een noodzaak. Elke onderneming wil profiteren van gegevens die al beschikbaar zijn maar nog verstopt zitten in een systeem. Hetzelfde geldt voor data die consumenten achterlaten. Maar waarop moet je als organisatie nu letten als je aan de slag gaat met data? Het is een van de vragen die passeren tijdens de themasessie big data.