Verhoog de conversie met deze tips voor mobile usability-optimalisatie

WED 15:30 - 16:00

This is a 2018 presentation

Hoe kunt u (big) data inzetten voor het optimaliseren van de conversie in uw mobiele webshop? Ontdek waar u rekening mee dient te houden voor al uw mobiele gebruikers. Na deze presentatie kunt u aan de slag met data verzamelen en met concrete actiepunten. Tevens heeft u meer inzicht waar zich de knelpunten bevinden voor mobiele gebruikers.

Danny Loeffen heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan door diverse usability-onderzoeken, A/B-testen en analyses op het gebied van conversie-optimalisatie. In deze presentatie deelt hij enorm waardevolle learnings die u direct zelf kunt toepassen om zo uw mobiele gebruikers een betere ervaring te bieden zodat u een hogere conversie behaalt.

  • Theme
    Data

    Data en Kunstmatige Intelligentie (AI) zijn onmisbaar voor organisaties die vooruit willen. Data verzamelen en op een slimme manier gebruiken is één, de overstap maken naar kunstmatige intelligentie is een flinke stap twee. Binnen het Thema Data neemt AI een bijzondere plaats in. Het is voor veel bedrijven de horizon waar ze naar toe werken of willen gaan werken.