Verhogen van relevantie en klantbeleving door online en offline samen te laten komen.

WOE 14:15 - 14:45

Dit is een presentatie van 2017

In een wereld zonder grote webwarenhuizen en traditionele retail zonder een webwinkel kon 4Launch snel groeien en de online markt veroveren. Vanuit die web pioniers tijd tot het heden is het krachtenspel behoorlijk veranderd. De grote warenhuizen en marktplaatsen dicteren nu de markt. Daarmee ligt de lat voor alle webwinkels ontzettend hoog.

Niet alleen in de fysieke retail, maar ook online zijn er de afgelopen jaren behoorlijke verschuivingen in het winkellandschap. Toch ziet Guido Raaijmakers nog grote kansen voor niche- en B2B-spelers mits zij kiezen voor de juiste focus en go-to-market strategie.

Onder de Infotheek Groep gaat 4Launch een nieuwe fase in waarbij alles draait om de passie voor Tech. Personalisatie op assortiment en content, advies door echte kennis, een TechLAB en een sterke combinatie van offline- en online met meerdere Experience Centers.

Daarbij gaat Infotheek, als grote B2B-speler, sterk inzetten op e-commerce vanuit de kennis bij 4Launch. De overeenkomst zit in de persoonlijke benadering van de zakelijke klant en diens behoefte aan efficiënte en betrouwbare processen. Digitalisering zal in de B2B-markt grote impact gaan hebben.

Vandaag bekijken we hoe clicks&bricks kunnen samen komen en voor een nieuwe aankoop ervaring gaan zorgen.