GoMage

Gold

GoMage

GoMage gaat verder dan traditionele webshop ontwikkeling. We hanteren een strategische benadering, waarbij we gebruik maken van onze technische expertise en “best-practices” met als doel: substantiële groei voor jouw webshop!

Met meer dan 14 jaar ervaring met Magento ontwikkeling, zijn doorgegroeid tot Adobe Solution Partner & Adobe Specialized Partner. Veel Magento webshops maken gebruik van onze diensten middels een van onze extensies zoals GoMage LightCheckout en GoMage Feed Pro. Extensies die op meer dan 30.000 Magento shops over de hele wereld zijn geïnstalleerd.
Daarnaast ontwikkelen we volledige Adobe commerce en Magento OS webshops op basis van de nieuwste technieken zoals: PWA (middels ons eigen GOPWA storefront), Composable architectuur of door gebruik te maken van het geoptimaliseerde Hyvä thema. De techniek is afhankelijk van de gewenste functionaliteit en de doelstelling.

Naast Magento hebben we sinds begin 2024 Shopify plus toegevoegd aan ons dienstenpakket. Naarmate de digitale wereld evolueert, doen wij dat ook. We gaan verder dan Magento en zijn uitgegroeid tot een full-cycle e-commerce bureau, waarbij we onze diensten afstemmen op de behoeften van de klant.

Online succes vereist meer dan alleen een goed converterend webshop. Daarom bieden wij alles wat je nodig hebt voor jouw online groei! Van het ontwikkelen van een volledig nieuwe shop tot het optimaliseren van de conversie. GoMage is je e-commerce partner of je nu net begint of wilt groeien, wij zijn er om je te helpen bloeien!

Meer weten? Neem contact met ons op via 020 - 30 856 75 of info@gomage.nl of laat je overtuigen door onze klanten op Clutch. Bezoek ook onze website voor aanvullende informatie: www.gomage.nl