TBWB

TBWB

Met meer dan 46 jaar ervaring mag TBWB zich met recht specialist noemen in het automatiseren van intralogistieke processen. Of het nu gaat om digitalisering van orderpickprocessen en integratie van nieuwe installaties, palletiseerconcepten of de volledige automatisering van bewerkingen, opslag- en transportsystemen, wij zijn uw specialist in elke uitdaging! Van transport- en sorteersystemen tot automatische opslag van pallets en goederen; TBWB biedt de juiste oplossing die bij u past. Wij verzorgen de volledige engineering van de logistieke automatisering, zowel mechanisch als elektrisch. TBWB is een echte logistieke automatisering hardware specialist.

Ook kunnen wij klanten onze zelf ontwikkelde en gestandaardiseerde softwareoplossingen aanbieden, deze sluiten naadloos aan op iedere bestaande ERP of WMS. Denk hierbij aan TBWB FlowControl, StockControl, SorterControl en onze eigen TBWB StockControlApp. TBWB doet alles in-house, dankzij onze eigen creatieve engineers, software developers en PLC-programmeurs. Onze installaties zijn uitermate geschikt voor magazijnen, distributiecentra en productiebedrijven. Enkele van onze klanten zijn Royal A-ware, CB, Fabory, Partylite, Merba, Monta, Bego, Trans-o-Flex, Destil, Sumitomo en Zevij.

De missie van TBWB

“Wij leveren slimme en duurzame oplossingen voor geautomatiseerde logistieke systemen om bedrijven efficiënter en winstgevender te maken”

Waarom kiezen voor TBWB?

Wij leveren single system integraties maar ook Turnkey projecten.
Hoogwaardige slimme software en slimme logistieke oplossingen
Partnerships met toonaangevende fabrikanten
Betrouwbare en duurzame installaties met een laag energieverbruik
Korte levertijden
TBWB biedt 24/7 service