Shops United & Parcel Pro

Shops United & Parcel Pro

De aflevering van pakketten is hét visitekaartje van iedere webshop. Shops United & Parcel Pro helpen je het verzenden van pakketjes zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Shops United is expert op het gebied van voordelige pakketverzending en biedt een complete verzendoplossing voor pakketten in binnen- en buitenland. Parcel Pro is de multi-carrier verzendsoftware (#3 Emerce100 2023) voor pro’s met eigen vervoerscontracten. 

Shops United: voordelig verzenden 

Met het verzendsysteem van Shops United bespaar je flink op verzendkosten. Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 tevreden webwinkels en profiteer van de handige functies die bij het alles-in-één verzendsysteem horen. Of je nou een kleine of middelgrote webshop hebt, via Shops United krijg jij het beste van iedere vervoerder. Kies uit vervoerders als PostNL, DHL, DPD en UPS en biedt jouw klant zijn/haar ideale pakketbezorging. Bij Shops United krijg je geen abonnementskosten, je betaalt alleen voor gemaakte verzendkosten. 

Parcel Pro: multi-carrier verzendsoftware voor pro’s 

Heb jij zelf contracten met vervoerders? Maak dan kennis met de verzendsoftware van Parcel Pro. Automatiseer het aanmaken van verzendlabels door jouw webshop(s) te koppelen met het verzendplatform. Alle orders kunnen automatisch worden geïmporteerd vanuit bekende webwinkelsystemen als Lightspeed, Magento en Shopify. Maak ondertussen gebruik van andere handige features zoals track & trace e-mails in je eigen huisstijl en een retourportaal.