Oct8ne

Oct8ne

Oct8ne is een visueel online omnichannel communicatieplatform. (livechat, chatbot & messaging) met visuele ondersteuning die is ontworpen om in realtime afbeeldingen en video's te laten zien van wat je verkoopt. Dit maakt online interacties naadloos en efficiënt omdat klant en agent hetzelfde zien tijdens de hele chatinteractie. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en innovatie, stelt Oct8ne bedrijven in staat om uitzonderlijke klantervaringen te creëren zonder de noodzaak van coderingsexpertise.

Door een meer interactieve en gepersonaliseerde 24/7 winkelervaring te bieden, verhoogt Oct8ne niet alleen de verkoop, maar versterkt het ook de relatie tussen bedrijven en hun klanten, wat zorgt voor langdurige loyaliteit en tevredenheid. En nu, dankzij de integratie met chatGPT, biedt Oct8ne een nog menselijkere en vloeiendere ervaring, ook via de chatbot.

Belangrijkste functies:1. Visuele ondersteuning

Oct8ne verbetert de klantbetrokkenheidservaring met zijn visuele chatfunctie. Zowel agents als de chatbot kunnen tijdens gesprekken producten direct uit de catalogus laten zien, zodat klanten in realtime kunnen zien waarin ze geïnteresseerd zijn. Deze visuele interactie bouwt vertrouwen op en verhoogt de conversie aanzienlijk.

2. No-code chatbotontwikkeling

De opvallendste functie van Oct8ne is de no-code chatbotontwikkeling. Bedrijven kunnen chatbots bouwen en aanpassen zonder programmeervaardigheden. Dit stelt teams in staat om chatbots te maken die zijn afgestemd op hun unieke behoeften, van het beantwoorden van vragen van klanten tot het stimuleren van de verkoop, en dat alles zonder ook maar één regel code te schrijven.

3. Verbeterde samenwerking met coviewer

Met de functie Coviewer (visuele ondersteuning) kunnen agents en klanten afbeeldingen delen, schermen delen of een videocall starten, waardoor een interactieve en gezamenlijke winkelervaring ontstaat. Klanten kunnen producten in realtime bekijken, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in hun aankoopbeslissingen.

4. Naadloze multichannel integratie

Oct8ne integreert met populaire berichtenplatforms, zoals WhatsApp Business API, Facebook Messenger en Instagram. Dankzij deze flexibiliteit kunnen bedrijven klanten ontmoeten waar ze zijn en ondersteuning en hulp bieden via verschillende berichtkanalen.

5. Personalisatie en analyse

Oct8ne stelt bedrijven in staat om hun interacties te personaliseren door klantgedrag en voorkeuren te analyseren. Berichten kunnen worden aangepast op basis van de locatie en browsergeschiedenis van een klant, wat zorgt voor een persoonlijk tintje dat aanslaat bij gebruikers.

6. Robuuste analyses

Oct8ne's robuuste analyses bieden waardevolle inzichten in klantinteracties. Volg conversiecijfers, responstijden en klantbetrokkenheid om weloverwogen beslissingen te nemen en klantenservice en verkoopstrategieën voortdurend te verbeteren.

7. Schaalbaarheid en betrouwbaarheid

Oct8ne is zeer schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang. De betrouwbaarheid zorgt ervoor dat bedrijven kunnen rekenen op consistente prestaties, zelfs tijdens periodes van grote vraag.

Samengevat, Oct8ne's gebruiksvriendelijke software stelt bedrijven in staat om uitzonderlijke klantenservice te bieden en de verkoop te stimuleren. Met zijn no-code chatbot ontwikkeling, intuïtieve interface en visuele live chat, vereenvoudigt Oct8ne de klantbetrokkenheid, waardoor het toegankelijk is voor bedrijven van elke omvang. Oct8ne's toewijding aan innovatie zorgt ervoor dat bedrijven voorop kunnen blijven lopen in het concurrerende digitale landschap.

Ontdek hoe Oct8ne uw klantinteracties kan transformeren en uw succes in het digitale tijdperk kan vergroten. Ervaar de kracht van intuïtieve software die uw team in staat stelt om uitstekende klantervaringen te leveren zonder de noodzaak van coderingsexpertise.