Friday Digital Agency (Voorheen Bureau Strak & Webstores)

Friday Digital Agency (Voorheen Bureau Strak & Webstores)

Wij zijn Friday Digital Agency. Met specialisme in strategie, development, design, data en marketing werken we met meer dan 75 digital natives voor de mooiste merken zoals: Stella, Preston Palace, Nijha, Emil Frey, Hedin Automotive.

Over het bureau

Na een geruime tijd van intensieve samenwerking gaan Webstores Digital Partner en Bureau Strak online marketing samen verder als Friday Digital Agency.

Bij Friday Digital Agency hebben we alles in huis. Van strategie tot design. Van development tot marketing. Met recht een full-service digital agency met 75+ digital natives.

In de snel veranderende markt is een focus op klantwaarde en partnerships van groot belang. Onze drive om de beste digitale oplossingen te ontwikkelen en groei te realiseren voor onze klanten is onstuitbaar. We zijn dan ook continu bezig met de volgende stap. Dat zit in ons DNA.

Wij zijn ervan overtuigd dat de kracht van ons digital agency voortkomt uit een love story tussen creativiteit en intelligentie. Vanuit deze kracht zijn we het het verlengstuk voor onze klanten. Wat we ook doen.

En onze klanten; daar zijn we trots op. We werken onder andere voor Hedin Automotive, Preston Palace, Nijha, Emil Frey, Somfy, Toppoint, Wensink, Boxr, Pullman, Recticel en JB-Inflatables.

Om jouw groeidoel te realiseren, pakken we ieder vraagstuk op vanuit verschillende invalshoeken: strategie, data, creativiteit, development, gebruikservaring, automation en advertising.

Benieuwd wat Friday voor jou kan betekenen? Kom bij ons langs op de stand van Deployteq (nr 162) of op de stand van Shopware (nr 228).

Nu al prangende vragen? Neem dan alvast contact met ons op via info@friday.nl of +31 0523 712 862