DROPPERY

DROPPERY

Droppery: verkopen zonder voorraad te houden

Droppery is een geautomatiseerd voorraad- en orderplatform voor de bovenkant van de markt. We brengen betrouwbare merken en leveranciers uit Europa samen met professionele online retailers. We bieden een naadloze integratie van product synchronisatie, real-time voorraadbeheer en geautomatiseerde orderverwerking, tussen jouw webshop en de gekozen leveranciers. Ons platform heeft een uitgebreid aanbod aan unieke en betrouwbare leveranciers en merken uit Europa. Zij bieden aantrekkelijke winstmarges, snelle levertijden en hoogwaardige producten.

Met Droppery start je laagdrempelig met de verkoop van nieuwe producten en het vergroten van je assortiment met meerdere leveranciers. Zo hoef je niet direct een grote investering te doen zonder dat je weet wat de uitkomst gaat zijn. Zodoende kan jij je tijd investeren in online marketing, email marketing en het schrijven van content en blogs om zo de verkoop van je nieuwe assortiment te stimuleren.

Met onze oplossing kunnen we jouw webshop binnen 5 minuten koppelen voor automatische product data, voorraden en orders!