Deployteq™

Deployteq™

Deployteq is marktleider en een award-winning marketing automation platform. We verlossen marketeers van overgecompliceerde tech met ons easy-to-use platform en zijn de drijvende kracht achter aan aantal prachtige merken zoals Wehkamp, Futurumshop, Kwantum, De Mandemakers Groep, Zeeman en Leen Bakker.

  • Kom langs op stand 162 en spreek met onze experts of kom in contact met een van onze partners Bureau StrakClever Strategy of Increase.
  • Bezoek onze inspiratiesessies met mooie klantcases:
    • Op 23 januari in zaal 6 van 10:30 tot 11:00 uur
    • Op 24 januari in zaal 4 van 10:30 tot 11:00 uur
    • Op 24 januari in zaal 6 van 13:15 tot 13:45 uur

Deployteq’s state of the art datamodel en datadashboards zorgen dat marketeers supereenvoudig essentiële inzichten op basis van eigen data opdoen, voor het eenvoudig creëren en lanceren van gerichte, award-winning campagnes die zorgen voor miljoenen extra omzet. Zonder de noodzaak voor een eigen techteam.

Het Deployteq platform helpt merken zoals Wehkamp, Futurumshop, Kwantum, De Mandemakers Groep, Zeeman, Leen Bakker en nog vele meer hun marketing automation doelstellingen te behalen – en te overtreffen.

Deployteq revolutioneert het leven van marketeers en showt met trots haar platform aan ambitieuze marketeers die hun resultaten willen boosten.

Deployteq is opgericht in 2000 en heeft inmiddels meer dan 150 werknemers en 5.000 actieve gebruikers. Deployteq is onderdeel van Storyteq™, marktleider in creative automation met meer dan 200 werknemers in Europa, de VS en Azië en prachtige klanten zoals Heineken, Škoda en Clarks.

Voor meer informatie over hoe we marketeers helpen met marketing automation, bezoek dan onze stand 162 en spreek met onze experts of kom in contact met een van onze partners Bureau StrakClever Strategy of Increase.

Wil je eerder kennismaken? Neem dan contact met ons op!

hallo@deployteq.com | +31 (0)30 698 80 80