Buckaroo

Gold

Buckaroo

Buckaroo levert innovatieve omnichannel betaaloplossingen voor duizenden organisaties die toe zijn aan de volgende stap in de ontwikkeling van hun betaalstrategie. 

Steeds meer webwinkels bieden naast een webshop ook een fysieke locatie aan om klanten een complete ervaring te bieden. Als betaalpartner en schakel biedt Buckaroo de mogelijkheid om online als offline kanalen naadloos met elkaar te integreren. Dit is mogelijk dankzij de recente fusie met SEPAY, de grootste onafhankelijke specialist in pinautomaten. Hierdoor biedt Buckaroo online én in-store betaaloplossingen. 

De ideale betaalstrategie
In de dynamische wereld van e-commerce en digitalisering is het voor de online consument van groot belang om snel, gemakkelijk en veilig te kunnen betalen. Buckaroo speelt hierop in door diverse betaalmethoden aan te bieden waaronder iDEALBancontactApple PayPayPal en creditcards (MastercardVisa). Buy Now Pay Later betaalmethoden behoren ook tot de mogelijkheden met Rivertyin3Klarna en Billink.

Buckaroo biedt ook customized betaalverzoeken met een betaallink of QR-code aan. Door gebruik te maken van de Buckaroo Smart Checkout helpt de betaalprovider bedrijven bij het opzetten van hun ideale betaalstrategie en bij het afstemmen van de check-out op het specifieke betaalgedrag van de doelgroep. Los hiervan biedt de betaalprovider aanvullende diensten rondom de opvolging van onbetaalde facturen (debiteurenbeheer software), abonnementsdiensten en split-payments voor marketplaces. Hiermee positioneert Buckaroo zich als een betaalpartner die voor elke ondernemer oplossingen heeft voor elk vraagstuk op het gebied van betalen.

Innovatie van uw betaalstrategie start met Buckaroo
Bent u op zoek naar een innovatieve betaalpartner die gepersonaliseerde betaalervaringen creëert? Waarbij u flexibiliteit van slimme omnichannel betaaloplossingen ervaart op één platform waar online en offline naadloos worden samengebracht? 

Wacht niet langer, we helpen u graag verder te groeien, mail ons via sales@buckaroo.nl.