Hoe je als ondernemer kunt groeien zonder het zelf te doen.

11:15 - 11:45

This is a 2022 presentation

Marktplaats

Je product verkoopt goed en je onderneming loopt precies zoals je wilt. Tijd voor de volgende stap: groei. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je beginnen? Het antwoord vind je in online marketing en automatisering. Hiermee laat je jezelf zien aan een breder publiek; een logisch begin van verdere online groei. Maar de wereld van online marketing vraagt wel een investering. Dat kan voor ondernemers een drempel zijn om ermee te beginnen.

Online marketingbureaus hebben precies de expertise in huis die je nodig hebt om je groeiambities te verwezenlijken. Dat kan op verschillende manieren: van een complete campagne tot geautomatiseerd adverteren via een API- of feedkoppeling. Bij Marktplaats, maar ook op andere platformen.

In deze lezing nemen we je aan de hand van een concrete case mee in de overwegingen van een ondernemer. Hoe kun je groeien? Waar moet je op letten? En ga je het wel of niet uitbesteden aan een online marketingbureau? Kortom, een sessie voor ondernemers die overwegen hun marketing uit te besteden zodat ze meer tijd overhouden om te doen waar ze goed in zijn.