Het Succes van E-commerce Ontgrendelen: iDEAL en Smartphonehoesjes.nl

WED 16:15 - 16:45

Lecture hall 11

Currence iDEAL B.V.

Een speciale focus op de recente innovaties van iDEAL. In deze presentatie leggen we de nadruk op het belang van continuïteit en vernieuwing binnen het betaalsysteem van iDEAL, en in het bijzonder de voordelen en functionaliteiten van iDEAL Checkout (Snel bestellen) en het iDEAL-profiel.

We gaan dieper in op de nieuwste ontwikkelingen van iDEAL, waaronder iDEALSnel bestellen Checkout. We demonstreren hoe deze toevoeging het betalingsproces voor online shoppers vereenvoudigt, terwijl het tegelijkertijd een veilige en betrouwbare ervaring biedt. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin online winkelen steeds meer de norm wordt en gebruikersgemak centraal staat. Vervolgens richten we onze aandacht op het iDEAL-profiel, een toevoeging die gebruikers in staat stelt hun betalings betaalvoorkeuren en -methoden te personaliseren.

We gaan uitgebreid in op zien hoe dit niet alleen het betalingsproces voor de consument vergemakkelijkt, maar ook hoe het handelaren zoals Smartphonehoesjes.nl helpt om hun diensten beter af te stemmen op de behoeften van hun klanten. Onze presentatie zal worden afgesloten met een interactieve Q&A-sessie, waarbij u de gelegenheid krijgt om uw vragen te stellen en inzichten te delen.

Theme(s):

Payment