Elke minuut telt: Van Same Day naar sub 20 minuten. Delivery vanuit de optiek van de snelste maaltijdbezorger van Nederland.

THU 14:00 - 14:30

Lecture hall 9

Voor Domino’s geen Next Day, geen Same Day, maar gemiddeld 21 minuten levertijd na bestellen – en dat voor een vers gemaakte maaltijd! Dat is de huidige prestatie. Elke Minuut telt. Hoe zorgt de leider in maaltijdbezorging in Nederland voor dergelijke scherpe tijden? Hoe creëer je  draagkracht binnen een systeem met honderden vestigingen. En hoe blijf je jezelf verbeteren met behulp van huidige technologie?

  • Theme
    Logistiek

    Logistiek is vaak een onderschatte factor, maar blijkt vandaag de dag eens te meer de sleutel tot succes voor webwinkels. Wie immers zijn logistieke traject op orde heeft, kan klanten snel en met zekerheid bedienen. Of het nu onderdelenlogistiek, aan-huis-leveringen of voorraadoptimalisatie betreft, een klant wil weten waar hij of zij aan toe is. Het Thema Logistiek is breed, maar daardoor voor velen ook extra interessant. Misschien niet eens zozeer om de webwinkellogistiek zelf te verzorgen, maar minstens om te weten welke smaken er zijn in het effectief bedienen van klanten.