Duurzaam gedreven werken in e-commerce - Drie inzichten om direct mee te beginnen

WED 13:15 - 14:00

Lecture hall 10

Ben je bang de AI boot te missen en daardoor constant de nieuwste tools aan het proberen? Dagelijks uren kwijt aan het communiceren met collega's en leveranciers? En merk je ondertussen dat waardevolle teamleden het bedrijf steeds sneller verlaten of ziek uitvallen? In een tijd waarin de e-commerce industrie exponentieel groeit, is het cruciaal om niet alleen voorop te lopen, maar ook vooruit te denken. Hoe blijft je bedrijf relevant in een landschap dat voortdurend verandert? Door te starten met duurzaam gedreven werken.

Duurzaam gedreven werken is niet slechts een trend, het is de nieuwe norm. Het gaat niet alleen om het milieuvriendelijk bezorgen van producten. Het is een innovatieve manier van werken, waarbij winst samengaat met verantwoordelijkheid. Waar we kijken naar de impact die we maken, zowel ecologisch, sociaal als economisch. Kun je je voorstellen dat jouw bedrijf niet alleen floreert, maar ook een positieve stempel drukt op de wereld?

Tijdens de sessie deelt Chantal strategie├źn en inzichten om te starten met duurzaam gedreven werken. Het is een praktische sessie waarmee ze e-commerce bedrijven inspireert om toekomstbestendig te worden. De sector is namelijk aan het veranderen. Het is tijd om niet alleen voorop te lopen, maar ook om vooruit te denken.

Theme(s):

Duurzaamheid