Geplaatst door: Webwinkel Vakdagen

Evoworks nieuwe Gold Sponsor Webwinkel Vakdagen

Evoworks is de komende drie jaar de nieuwe Gold Sponsor van de Webwinkel Vakdagen. De Webwinkel Vakdagen is het grootste e-commerce event van de Benelux. Deze tweedaagse beurs, gericht op oplossingen voor webshops, trekt jaarlijks ruim 12.500 bezoekers. Als Gold Sponsor zal Evoworks prominent aanwezig zijn in alle communicatie van de Webwinkel Vakdagen. Uiteraard neemt Evoworks zelf ook deel aan dit event als exposant én als spreker. 

Evoworks is een online marketing bureau, gespecialiseerd in marketing voor webshops. Het ondersteunt webshops bij de juiste e-commerce strategie, uitbreiding naar het buitenland en inzet van marketingkanalen. Met een 5,5-sterren notering binnen de Emerce100 behoort het tot de top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland.

De Webwinkel Vakdagen beurs vindt jaarlijks plaats in januari in de Jaarbeurs Utrecht. Het event richt zich op webshop eigenaren, retailers en e-commerce professionals en biedt een uitgebreid programma over alle aspecten van digital commerce. Bezoekers kunnen kennis opdoen en vergroten door hun ervaringen te delen met exposanten en door het bijwonen van een of meer van de vele lezingen die worden aangeboden. In 2020 zal de beurs plaatsvinden op 29 en 30 januari. 

Al sinds 2011 neemt Evoworks deel aan de Webwinkel Vakdagen. De afgelopen jaren heeft Evoworks grote stappen gezet in haar dienstverlening en is uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in de e-commerce markt. Gold sponsor worden van de Webwinkel Vakdagen past dan ook bij de ambities en groei die Evoworks doormaakt.
 

Evoworks sponsor

Reactie plaatsen