Geplaatst door: Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen verplaatst naar 29 & 30 juni!

Gezien de ontwikkelingen van deze week hebben wij helaas moeten besluiten om de Webwinkel Vakdagen te verplaatsen naar 29 en 30 juni 2022. Er zijn momenteel te veel onzekerheden over de duur en inhoud van de coronamaatregelen om een succesvolle beurs in januari te garanderen.

Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, sprekers, leveranciers en andere betrokkenen altijd voorop. In onze afwegingen kijken wij dan ook niet alleen naar óf de beurs plaats kan vinden binnen de geldende maatregelen, maar vooral welke impact die maatregelen hebben voor alle betrokkenen en voor het succes van de beurs.

Omdat dit in de huidige situatie en door de aanhoudende onzekerheid in het geding is, hebben we besloten dat het verplaatsen van de beurs het beste is voor alle betrokkenen. Hoe spijtig dat ook is. Wij weten hoezeer iedereen uitkijkt naar de Webwinkel Vakdagen.

Zowel wij, als onze exposanten en sprekers kunnen niet wachten om jullie op 29 en 30 juni te verwelkomen tijdens de jubileumeditie van de Webwinkel Vakdagen.

Reactie plaatsen