Standruimte inclusief standbouw

EENVOUDIG EN LAAGDREMPELIG

Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan de Webwinkel Vakdagen. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit jou tijd en kosten. De stand kan eenvoudig door jou zelf worden ingericht met pop-up wanden, rolbanners, meubilair en displays. Wanneer je gebruik maakt van onze standaard standbouw krijg je:

  • UNIFORME, ZWARTE WANDEN 2,50 METER HOOG
  • NAAMBORD MET NAAMSVERMELDING
  • VLOERBEDEKKING, KLEUR ANTRACIET
  • VERLICHTING: TWEE DUOSPOTS PER 12 M2

Reserveer direct stand inclusief standbouw 

Inclusief of exclusief?

Waarom kiezen exposanten voor een stand inclusief of exclusief standbouw? In onderstaande video wordt allereerst het verschil uitgelegd, waarna exposanten hun keuze toelichten.

Jouw stand aanpassen?

Geen zwarte wanden maar jouw eigen ontwerp? Een andere kleur tapijt? Dat kan!

Ook de uniforme standbouw kun je naar jouw wensen aanpassen. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers of download de brochure.

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Roy Faas
ROY FAAS
Account Manager
roy@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 

Ylona
YLONA ROOIJAKKERS
Commercieel Manager
ylona@ogz.nl
+31 (0)40 280 84 09

 

Aanvullende mogelijkheden

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

Sponsormogelijkheden

Meer informatie 

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Liever maatwerk?

Wil je een spraakmakende stand met een unieke uitstraling die maximaal opvalt tussen jouw concurrenten? Bij een op maat gemaakte stand kun je zelf bepalen wat je wilt hebben. Je kunt de stand zo inrichten, dat het perfect past bij jouw bedrijf.

Meer informatie