Standruimte exclusief standbouw

Maximale visibiliteit en uitstraling

Wanneer je kiest voor standruimte exclusief standbouw kun je zelf voor de gehuurde oppervlakte een stand ontwerpen en inrichten.

Er zijn veel manieren om jouw stand zo te ontwerpen dat je een unieke uitstraling hebt die past bij jouw organisatie. Uiteraard is het belangrijk dat je van te voren weet met welk doel je deelneemt aan de Webwinkel Vakdagen en welke boodschap de stand moet overbrengen.

Reserveer direct jouw stand exclusief standbouw

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Hulp nodig?

Of neem telefonisch contact op: +31 (0)40 - 280 8409

 

Feiten & cijfers

Met ruim 12.500 bezoekers, 270 exposanten en ruim 100 uur aan content zijn de Webwinkel Vakdagen onmiskenbaar het grootste en meest complete evenement op het gebied van e-commerce in de Benelux.

Feiten & cijfers wwv

Alles over Webwinkel Vakdagen 

Aanvullende mogelijkheden

Behoefte aan meer zichtbaarheid? Naast de standruimte zijn er diverse manieren om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren.

Sponsormogelijkheden

Meer informatie 

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze accountmanagers contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Uniforme standbouw

Liever eenvoud? Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan de Webwinkel Vakdagen. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit jou tijd en kosten.

Meer informatie

Inclusief standbouw