John Beerens

CEO van JohnBeerens.com

John Beerens
Over John Beerens

John Beerens is een van Nederlands bekendste kappers. De meeste mensen zullen John kennen van televisieprogramma’s als ‘John Beerens Salon Takeover’ en ‘Holland’s Next Topmodel’ op RTL 5. John heeft zijn eigen kapsalon en veel beautyliefhebbers shoppen bij dé beautywebshop van de Benelux: JohnBeerens.com – Delivering Beauty.

 

John Beerens werd geboren op 28 juli 1970 te Tilburg en deed op 15-jarige leeftijd zijn eerste ervaringen in de kappersbranche op door te werken in verschillende salons. Door hard werken, veel leren, een positieve houding en een goede omgang met mensen, realiseerde hij zich dat de kapperswereld hem een succesvolle toekomst kan brengen. Op 22-jarige leeftijd opent hij dan ook zijn eigen kapsalon in Tilburg. Veel trainen leidde ertoe dat John zich in 1993 Kampioen van Brabant, Kampioen van Zuid-Nederland, Open Belgisch Kampioen en zelfs Nederlands kampioen mag noemen in zijn vakgebied.

 

In 2004 is de webshop, JohnBeerens.com, de lucht in gegaan. De aanleiding was het feit dat John, als bekende kapper, klanten uit heel het land had. Als dan een flesje shampoo op was, wilden de klanten dat het verstuurd werd. Toen John een auto-ongeluk kreeg en zijn beroep als kapper niet meer kon uitoefenen, is hij meer de focus gaan leggen op de webshop.

 

De beautywebshop werd uitgebreid met meer merken, producten en ook een speciale inlog voor de professional, om ook B2B te kunnen gaan leveren.

Webwinkel Vakdagen Summer edition

7 & 8 juli 2021 Jaarbeurs Utrecht

Leading in Digital Commerce

Ga naar de website