ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow

De snelle veranderingen in het consumentengedrag, de innovatieve technologieën en de opmars van marktplaatsen uit binnen- en buitenland vragen om een goede voorbereiding van retailers. En dat is precies de reden waarom ShoppingTomorrow is opgericht.

ShoppingTomorrow is een exclusief en actief netwerk dat e-commerceprofessionals samenbrengt en inzichten levert voor de branche. Gezamenlijk verkennen en onderzoeken we de retailmarkt en dragen we bij aan de transformatie van b2c- en b2b-retail.  Welke invloeden hebben huidige en toekomstige ontwikkelingen bijvoorbeeld op businessmodellen, de customer journey en het betalingsverkeer van Nederlandse bedrijven? Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en wordt ondersteund door meer dan twintig Nederlandse branche- en belangenverenigingen.

ShoppingTomorrow en de Webwinkel Vakdagen

In mei 2018 is de huidige cyclus van ShoppingTomorrow gestart. De 24 expertgroepen zijn elk met een ander thema en vraagstuk aan de slag gegaan. De thema's lopen uiteen van Marketplaces en Conversational Commerce tot B2B Experience en Blockchain.

Gedurende het jaar hebben de expertgroepen hun bevindingen vastgelegd in een zogenoemde bluepaper. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteren alle groepen de resultaten van hun onderzoek en lanceert ShoppingTomorrow het boek waarin alle bluepapers zijn gebundeld. Mis het dus niet! Je vindt ons op standnummer 148 (onderdeel van de stand van Thuiswinkel.org).