Spotler

Platinum

Spotler

Marketing automation software voor webwinkels en groothandels 

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation)  en social media kanalen te halen. Maar Spotler is meer dan alleen software. Wij bieden je een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren. 

Ons doel is dat je met onze software relevanter communiceert en betere resultaten behaalt. Spotler zorgt voor de volledige onboarding, inclusief de nodige templates, integraties, trainingen en e-courses. Heb je vragen over het gebruik van onze software, dan kun je altijd direct bellen, mailen of chatten met ons supportteam. 

E-mail marketing automation software voor webshops en retailers 

Voor webshops en retailers hebben we Spotler Mail+ eCommerce ontwikkeld dat snel en makkelijk te integreren is met e-commerce platforms zoals ASPOS, Lightspeed, Magento, Shopify, Shopware en WooCommerce en customer data platforms zoals Datatrics, Shopping Minds en Squeezely. Speciaal voor webshops en retailers zitten er in onze software een aantal belangrijke functies en standaard 5 automatische campagnes: verlaten winkelwagentje, win-back, product review, welkomstbericht en verjaardag. Hierdoor wordt je e-mail marketing automation nog persoonlijker en relevanter en dus succesvoller. 

Transactionele e-mail toevoegen aan de marketing mix 

Met Spotler Flowmailer kun je hypergepersonaliseerde transactionele e-mail afleveren bij de klant met hoge conversieratios en een verbeterde klantloyaliteit. De software is eenvoudig te koppelen aan andere systemen. De merkidentiteit en -beleving kun je hierdoor door de gehele customer journey benadrukken.   

Voor ieder bedrijf en branche een passend pakket 

Spotler is geen one-size-fits-all software, maar we hebben verschillende producten voor verschillende branches ontwikkeld. Onze software is gebruiksvriendelijk en intuïtief in het gebruik. De vele geavanceerde functies zijn makkelijk toepasbaar gemaakt. Vanaf ons eerste contactmoment kijken we naar welk Spotler-product het beste bij jouw branche en organisatie past. Je gaat aan de slag met ons customer success team voor een zorgeloze start en producttraining. Wil je een specifiek design voor je nieuwsbrief of hulp bij het koppelen van je systeem met Spotler? Onze technische specialisten staan voor je klaar. En kom je er niet uit dan staat ons support-team voor je klaar. 

Spotler levert de software en ondersteuning waarmee onze klanten hun merk, hun boodschap en hun content in de ‘spotlight’ zetten. Dat is onze belofte als je met onze software aan de slag gaat. En dat maken we al sinds 2004 waar. 

Kom naar onze stand 207 en laat je adviseren door onze experts! 

www.spotler.nl 

Thuiswinkel