Header
'Door jezelf hier te profileren is mega waardevol.’

- Marijn Prijs, Co-Founder bij Returnless

Returnless is een retouroplossing. Ze optimaliseren en automatiseren het retourproces voor de webwinkels van hun klanten. Het retourproces is vaak complexe materie voor veel webwinkels. Prijs: ‘Een retour gaat eigenlijk door alle afdelingen van een webwinkel. Wij proberen per afdeling de pijn weg te nemen als de afdeling daarmee loopt te worstelen.’

‘We zijn er voor alle webwinkels, maar we merken wel dat grotere webwinkels, met veel retouren, bij ons komen praten.’

Volgens Prijs moet je zijn waar je klanten zitten. Hij heeft ondervonden dat over het algemeen komen er heel veel webwinkels naar Webwinkel Vakdagen om inspiratie op te doen. ‘Het hele e-commerce wereldje is hier en daar hoor jij dan ook bij.’ Returnless wil de last van retourzendingen bij hun klanten wegnemen, zodat de klant zich kan storten op bedrijfsvoering. Hierbij focust het bedrijf zich op het aanbieden van een algeheel ‘smooth proces’ in plaats van één USP.

Van eerdere edities weet Prijs dat de organisatie van Webwinkel Vakdagen gesmeerd verloopt. ‘Je wordt heel tijdig op de hoogte gesteld, ze denken mee in deadlines die gesteld moeten orden en dat is prettig werken.

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409