Verbetering van het Succes van Detailhandelaren met Moderne POS Oplossingen

15:15 - 16:00

Ronde tafel sessies #1

Extenda Retail

Belangrijke Pijnpunten voor Detailhandelaren en Oplossingen: Omnichannel Integratie: Wilt u uw webshop koppelen aan de POS software? Onze geïntegreerde omnichannel POS plug-ins voor Woocommerce, Shopify, Shopware en Prestashop zetten weborders moeiteloos door naar uw winkel en synchroniseren de online voorraad met de winkelvoorraad. Data Synchronisatie: Moeite met het synchroniseren van boekhoudgegevens?

Wij bieden een éénklik-synchronisatie om financiële gegevens naadloos te integreren met uw software of accountant, snel, eenvoudig en foutloos. Verouderde Software: Vastzitten aan verouderde POS-software? Omarm de kracht van schaalbare API’s om nieuwe integraties toe te voegen en aan te passen aan uw veranderende eisen. Beperkte Toegang: Voelt u zich beperkt in de toegang tot uw POS-beheeromgeving?

Maak verbinding via elke browser om uw POS-instellingen te configureren en aan te passen. Betaling Integratie: Vereenvoudig betaalintegraties en elimineer technische problemen met een naadloos geïntegreerde betaalservice, inclusief een keur aan betaalterminals die naadloos kunnen worden geconfigureerd. Loyaliteitsprogramma's: Betrek klanten met ingebouwde standaard loyaliteitssystemen en geavanceerde opties via externe SMS- en e-mailsystemen. Mobiliteit: Vervang omvangrijke, onbeweeglijke POS-systemen door echte mobiele technologie op iPads of iPhones voor klantinteractie en self-checkout-opties. Sluit u aan bij ons op de WebWinkel Vakdagen om deze oplossingen te verkennen en ontdek hoe moderne POS-technologie uw bedrijf kan transformeren.

Thema('s):

Omnichannel