Van retouren naar herhaalaankopen: ontdek de krachtige retourstrategie van Filling Pieces

11:15 - 11:45

Dit is een presentatie van 2023

Returnista

We zijn verheugd om Jeroen Overweg, eCommerce Manager van Filling Pieces, en Olivier Muller, CEO en oprichter van Returnista.com, te introduceren als de sprekers van onze presentatie "Van retouren naar herhaalaankopen: ontdek de krachtige retourstrategie van Filling Pieces".

Tijdens deze presentatie laten Jeroen en Olivier zien hoe je retouren kunt omzetten in loyaliteit en winst in e-commerce. Met behulp van de krachtige retourstrategie van Filling Pieces en de innovatieve oplossingen van Returnista.com, laten ze zien hoe je van een frustrerend retourproces een kans kunt maken om klanten te behouden en omzet te verhogen.

Jeroen heeft uitgebreide ervaring in de e-commerce industrie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van Filling Pieces. Hij is een expert op het gebied van het ontwikkelen van een winstgevende e-commerce strategie en het optimaliseren van de klantbeleving. Olivier is een ondernemer in hart en nieren en heeft Returnista.com opgericht om retailers te helpen bij het verminderen van retourkosten en het verbeteren van de klantervaring.

Mis deze presentatie niet als je wilt weten hoe je retouren kunt omzetten in loyaliteit en winst, en leer van twee e-commerce experts die hun sporen hebben verdiend in de industrie.