Profiteer van de kracht van een miljoenenpubliek

DON 14:30 - 15:15

Dit is een presentatie van 2022

Marktplaats


Ondernemers weten de weg naar Marktplaats uitstekend te vinden. Zo’n 80.000 ondernemers vinden op Marktplaats een podium én een groot publiek. Van startende verkoper tot ervaren entrepreneur; iedereen kan op een laagdrempelige manier invulling geven aan online verkopen. En dat op hun eigen manier, want ondernemers hebben zelf regie over hun prijs, assortiment en de interactie met klanten.

Marktplaats is dan ook van grote toegevoegde waarde voor het MKB. Een flink deel van de ondernemers zegt dat Marktplaats een grote rol speelt in de groei van hun onderneming, zo blijkt uit onderzoek. In deze keynote licht CCO Martijn van Geelen dit toe en neemt hij je mee in de verhalen van succesvolle ondernemers.

Over Marktplaats
Marktplaats is de grootste online handelsplaats van Nederland. Met maandelijks ruim 8 miljoen unieke bezoekers en zo’n 350.000 nieuwe advertenties krijgen producten hier een tweede, derde of zelfs vierde leven. Een duurzaam platform dus. Want door de levensduur van deze producten te verlengen, wordt jaarlijks de CO2-uitstoot met zo’n 1 miljard kilo teruggebracht. Dat is evenveel als de jaarlijkse CO2-uitstoot van zo’n 40.000 Nederlandse huishoudens.

 

Haarspullen

Over Haarspullen

Bij Haarspullen.nl shop je beauty producten met no-nonsense. Scherpe prijzen, uitgebreide productbeschrijvingen en een klantenservice die je helpt het juiste product te vinden - want een perfect product, blijkt niet altijd voor iedereen perfect. Bij Haarspullen shop je van haarproducten tot make-up voor de beste prijs, so what you see is what you get. Gewoon real!

 

studio

Over Studio LDE

"In 2020 is Studio LDE onstaan in de werkplaats van mijn opa. Samen met mijn vader begon ik met het maken van 3D kunstwerken. Geïnspireerd op organische vormen en met een grote liefde voor esthetiek, eenvoud en duurzaamheid. Wat klein begon is al snel uitgegroeid. Naast de kunst verkopen we nu ook handgemaakte tafels en accessoires, online en in onze winkel in Delden. En je kunt bij team Studio LDE ook bij terecht voor volledige interieur ontwerpen. Een totaal concept voor jouw interieur!"