Profiteer van de kracht van een miljoenenpubliek

DON 14:30 - 15:15

Keynote

Marktplaats


Ondernemers weten de weg naar Marktplaats uitstekend te vinden. Zo’n 80.000 ondernemers vinden op Marktplaats een podium én een groot publiek. Van startende verkoper tot ervaren entrepreneur; iedereen kan op een laagdrempelige manier invulling geven aan online verkopen. En dat op hun eigen manier, want ondernemers hebben zelf regie over hun prijs, assortiment en de interactie met klanten.

Marktplaats is dan ook van grote toegevoegde waarde voor het MKB. Een flink deel van de ondernemers zegt dat Marktplaats een grote rol speelt in de groei van hun onderneming, zo blijkt uit onderzoek. In deze keynote licht CEO Annemarie Buitelaar dit toe en neemt ze je mee in de verhalen van succesvolle ondernemers.

Over Marktplaats
Marktplaats is de grootste online handelsplaats van Nederland. Met maandelijks ruim 8 miljoen unieke bezoekers en zo’n 350.000 nieuwe advertenties krijgen producten hier een tweede, derde of zelfs vierde leven. Een duurzaam platform dus. Want door de levensduur van deze producten te verlengen, wordt jaarlijks de CO2-uitstoot met zo’n 1 miljard kilo teruggebracht. Dat is evenveel als de jaarlijkse CO2-uitstoot van zo’n 40.000 Nederlandse huishoudens.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.