Online e-commerce strategie in 2023: zo win jij van de concurrentie!

DON 10:40 - 11:00

Lezingenzaal 11

Blauwe Monsters


Het e-commerce landschap verandert in rap tempo, wordt steeds competitiever en vereist continue innovatie om van de concurrentie te winnen. Bij online marketing bureau Blauwe Monsters is winnen een van onze kernkwaliteiten. Resultaat is daarbij altijd het belangrijkste doel.

In deze presentatie delen SEO-specialisten René van Steen en Jorin van Doorn wat jij écht moet weten om in 2023 te winnen op het gebied van online marketing. Geniet 20 minuten lang van nieuwe inzichten die door vele marketing managers worden overgeslagen en gemist. Zo verlaat jij de zaal boordevol inspiratie voor jouw digitale strategie! Uiteraard ontbreekt het onderdeel SEO (zoekmachine optimalisatie) hierbij niet, wat één van onze specialiteiten is!

Over Blauwe Monsters:
Blauwe Monsters is een ondernemend full-service online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven wij er dan ook naar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Zo werken we resultaatgericht, denken we altijd met je mee op strategisch niveau en zijn we dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Blauwe Monsters is onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO. Bovendien zijn we in 2012 gegroeid vanuit een webshop (HemdVoorHem.nl), waardoor we ervaring hebben hoe de SEO-vork in de praktijk in de steel zit. Kortom, voor jouw gehele online strategie zit je bij ons goed!

Thema('s):

Marketing SEO SEA Conversie