Online e-commerce strategie in 2022: zo versla jij de concurrentie!

DON 11:10 - 11:30

Dit is een presentatie van 2022

Blauwe Monsters

In een e-commerce landschap dat steeds competitiever wordt, is innovatie in de strategie key als het gaat om het voorblijven van de concurrentie. Bij online marketing bureau Blauwe Monsters is winnen een van onze kernkwaliteiten. Resultaat is daarbij altijd het belangrijkste doel.

In deze presentatie delen SEO-specialist René van Steen en eigenaar Dennis Stokman wat jij écht moet weten om in 2022 te winnen op het gebied van online marketing. Verwacht niet de welbekende standaard trucjes, maar geniet 20 minuten lang genieten van nieuwe inzichten. Zo verlaat jij de zaal boordevol inspiratie voor jouw digitale strategie! Uiteraard ontbreekt het onderdeel SEO (zoekmachine optimalisatie) hierbij niet, wat een van onze specialiteiten is!

Over Blauwe Monsters:
Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven wij er dan ook naar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Zo werken we resultaatgericht, denken we altijd met je mee op strategisch niveau en zijn we dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Blauwe Monsters is onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO. Bovendien zijn we in 2012 gegroeid vanuit een webshop (HemdVoorHem.nl), waardoor we ervaring hebben hoe de SEO-vork in de praktijk in de steel zit. Kortom, voor jouw gehele online strategie zit je bij ons goed!

 

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.