Naadloze Schaalbaarheid: Transformeer Retail met Geïntegreerde AI en ERP

WOE 15:30 - 16:00

Lezingenzaal 4

Promentum Consulting

 

In de voortdurend evoluerende arena van de retailsector vormen technologische innovaties de ruggengraat van groei en aanpassingsvermogen.

Deze presentatie duikt in de gecombineerde kracht van Kunstmatige Intelligentie (AI) en Enterprise Resource Planning (ERP) systemen, en hoe deze technologieën de efficiëntie, schaalbaarheid en klantbetrokkenheid in de retailsector kunnen versterken. Door het gebruik van een praktisch voorbeeld van een wit katoenen T-shirt, zullen we een verkennende reis maken door de mogelijkheden die open staan voor retailers, wanneer ze deze geavanceerde technologieën omarmen. Het illustratieve voorbeeld is zorgvuldig gekozen om de real-world applicaties van AI en ERP in de retailomgeving te benadrukken, met name in een online webshop-context. De focus ligt op hoe de integratie van AI en ERP het speelveld voor online retail verandert, en biedt een venster naar een meer geautomatiseerde, efficiënte en klantgerichte retailtoekomst.

Bij Promentum Consulting zijn we gepositioneerd om deze technologische transformatie te begeleiden, met een rijke expertise in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de unieke uitdagingen van de retailsector aanpakken. Deze presentatie streeft ernaar om een grondig inzicht te geven in hoe een geïntegreerde aanpak van AI en ERP een revolutie kan teweegbrengen in de manier waarop retailers opereren en interactie hebben met hun klanten in een steeds meer verbonden en digitaal gedreven marktlandschap.

Thema('s):

AI