Meetbaar meer (zwembaden) verkopen met meer tevredenheid dankzij online optimalisatie!

DON 14:45 - 15:15

Dit is een presentatie van 2022

Vindkracht13

De uitdaging van elke snelgroeiende webshop is zowel klanten als personeel tevreden houden. Welke marketingtechnieken kies je? Hoe maak je marketing meetbaar in omzet? Hoe waarborg je de "marketing-belofte" binnen je werkproces en hoe zorg je voor intern draagvlak? Als je goed doet kan je verwachtingen zelfs overtreffen en ontstaan er (interne en externe) promotors. Zij zorgen voor nieuwe tevreden klanten en warme aanbevelingen.

Compass Pools produceert luxe zwembaden en levert deze door heel Europa, binnen een concurrerende markt met veel adverteerders. Ze zijn continue bezig met innovatie en hebben ’s Werelds eerste zwembad dat zichzelf reinigt. Dit product is opnieuw in de markt gezet en in samenwerking met Vindkracht13 hebben zij hun klantproces en zichtbaarheid geoptimaliseerd, het marketingrendement vergroot en hun interne tevredenheid verhoogd. Dit alles op basis van tevreden medewerkers. Marketing van binnenuit.

Door meer tevreden medewerkers en een effectiever marketing-salesproces, is er meer tijd voor tevreden klanten, zijn de klantgesprekken leuker. Die gesprekken zijn de basis van de vernieuwde contentmarketingstrategie. En wordt er meer verdiend, minder korting gegeven en er zijn minder vragen vanuit klanten. Tijdens deze presentatie kom je erachter hoe je online optimalisatie kan inzetten binnen je marketing strategie en meetbaar meer tevredenheid kan realiseren. Als basis een online productcalculator, verbeterde zichtbaarheid en natuurlijk leuke tips en trucs!

De presentatie zal verzorgt worden door Geert van der Heijden (Eigenaar van Vindkracht13 BV) en Bas Hendrix, (Sales) directeur bij Compass Pools Nederland.

Compass Pools Nederland is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt de beste garanties en kwaliteit op de markt. Middels deze werkwijze, in combinatie met een breed aanbod aan zwembadmodellen en –kleuren, biedt Compass Pools jarenlang zwemplezier. Door de inbouw van jouw zwembad heb je jouw springplank naar sport, spel, ontspanning en luxe!