Let’s talk replatforming

DIN 14:15 - 15:00

Ronde tafel sessies #2

XSARUS


In een voortdurend veranderende markt staan we voor nieuwe uitdagingen en kansen. Nu, meer dan ooit, is het cruciaal om strategisch na te denken over jouw e-commerce platform.

Tijdens de rondetafelsessie ‘Let’s talk replatforming’ nemen wij je mee in een aantal essentiële vraagstukken rondom replatforming. Wat zijn de voordelen van een replatforming vergeleken met een 'verbouwing'? Welke stappen kun je zetten om jouw digitale ambities te verwezenlijken? Aan de hand van een dosis kritische vragen gaan we het gesprek met elkaar aan. En zorgen dat jij na afloop bruikbare inzichten hebt in mogelijkheden en strategieën voor de komende periode.

XSARUS Digital Commerce heeft meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van (omnichannel) e-commerce met succesvolle samenwerkingen met vooraanstaande retailers en brands als Van den Assem, Love Stories Intimates, Norah, Sacha, Dille & Kamille, Profuomo en meer. Schrijf je in voor deze inspirerende sessie, we denken ook graag met jou mee. Jouw digitale uitdaging, onze expertise.