Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe wet digitale toegankelijkheid je geld oplevert?

WOE 15:30 - 16:00

Lezingenzaal 11

Level Level

De European Accessibility Act stelt dat alle e-commerce vanaf juni 2025 digitaal toegankelijk moet zijn. Dit betekent dat online platformen die producten en/of diensten online aanbieden moeten voldoen aan de criteria gesteld in de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

Veel bedrijven zijn hier nog niet voldoende van op de hoogte. Tijdens deze presentatie geeft toegankelijkheidsexpert Caitlin je meer informatie over de wetgeving en wat het voor jouw bedrijf betekent. Ze legt je uit hoe je als bedrijf optimaal gebruik kunt maken van de wetgeving en hiermee meer gebruikers voor jouw platform kunt bereiken, meer omzet kunt behalen en de naam van je bedrijf kunt laten groeien.

Jaarlijks voert Level Level het webwinkel onderzoek uit. Hierin wordt de digitale toegankelijkheid onderzocht van de 15 grootste webwinkels van Nederland, zoals onder andere Bol.com, Jumbo en Wehkamp. Aan de hand van dit onderzoek vertelt Caitlin over de succesverhalen van deze bedrijven, maar ook over de grootste mankementen en risico's. Wacht niet af en zorg ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor 2025!

Thema('s):

Groeien