Hoe overleef je de top 10 start up failures? Building & funding the next Coolblue Swapfiets: Go Lemon.

WOE 10:30 - 11:15

Dit is een presentatie van 2020

Bas van der Putten deelt zijn ervaringen van bijna 3 jaar Go Lemon. Op zijn 43e gooide hij zijn carrière overboord en richtte het 1e bedrijf in Nederland op dat Apple in abonnementsvorm ging aanbieden. De Swapfiets van Apple met de charme en service (én ambitie) van Coolblue.

In 3 jaar overleefde Go Lemon alle top 10 start up failures en haalde in diezelfde tijd meer dan 1 miljoen aan financiering op. Allemaal op basis van een businessplan dat begon op 1 bierviltje en nooit verder is gekomen dan 2 A4-tjes.

Tijdens deze inspirerende sessie neemt Bas alle 10 valkuilen door en deelt zijn ervaringen (goed én slecht). Hij geeft een kijkje in zijn keuken en levert daarmee waardevolle tips en learnings voor iedereen met een startup of ondernemers ambities.

Dream it, believe it, go for it, and one more thing…

  • Thema
    Strategy & growth

    In een moordende markt bewegen die in een moordend tempo verandert, is niet altijd makkelijk. Maar in 2021 verwacht de E-commerce markt een omzet te draaien van $4,5 triljoen wereldwijd - dat zijn achttien nullen. De markt is veranderd van een aanbod- naar vraaggestuurde economie. Digitaal is daarom allang geen trucje meer, maar een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Strategy & Growth focust op de technologie die nodig is om het bedrijf te laten groeien.