Hoe Led24 1500% groeide met behulp van feedback!

WOE 15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2022

Feedback Company B.V.

Succesvolle ondernemers zijn iedere dag op zoek naar nieuwe manieren om het net iets beter te doen dan de dag ervoor. Een essentieel onderdeel hiervan is je (online) reputatie. Wat mensen vinden en online delen over jouw bedrijf heeft de kracht om je te maken of te breken. Klanten worden namelijk steeds veeleisender en hebben een hoger serviceniveau nodig dan ooit tevoren. Alleen hoe kom je erachter wat je kunt verbeteren? Juist, door actief klantfeedback te verzamelen.

En waarom is een goede (online) reputatie dan zo belangrijk? Het antwoord is niet zo lastig: een goede reputatie vergroot de kans aanzienlijk dat een oriƫnterende klant jouw product of dienst afneemt en niet die van de concurrent. Door op de juiste manier om te gaan met feedback, ervan te leren en er adequaat op te reageren kan je alle vormen van feedback inzetten om je reputatie te managen en sterker te maken.

Wie dat als geen ander doet is Led24. En met succes! Led24, voorheen onder de naam Ledstrip-specialist.nl, is gegroeid naar een omzet met zes nullen, met als basis luisteren naar je klant om vervolgens je doelen te realiseren. Inmiddels heeft Led24 maar liefst 24.000+ reviews verzameld. Wil je graag weten hoe ze tot een ijzersterke online reputatie zijn gekomen? Dan nodigen we je uit om te komen luisteren naar het verhaal van Led24 en Feedback Company.