Hoe houdt Fatboy grip op de supply chain tijdens onzekere tijden

DON 13:15 - 13:45

Dit is een presentatie van 2022

Slimstock

Vandaag de dag zijn verstoringen en calamiteiten in de toevoerketen onvermijdelijk; dit heeft een enorme impact op bedrijven en hoe bedrijven hiermee om moeten gaan. Variërend van de coronacrisis, die leidt tot capaciteitsproblemen bij de leverancier, tot containerschepen die vastliggen: het heeft allemaal invloed op de voorraden. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze situatie onder controle krijgt? Welke acties kunnen er genomen worden om dit vóór te zijn of om hiermee om te gaan? Nu het gedrag van de consument weer verandert heeft dit invloed op de voorraad.

Kim de Jong is demand & supply planner bij Fatboy. Samen met Anne van der Weerd bespreekt zij externe factoren die invloed hebben op de voorraad. Welk effect heeft de coronacrisis, of welk effect hebben verschillende seizoensinvloeden op de sourcing van voorraad?

Ben je benieuwd hoe Fatboy dit heeft aangepakt en hoe je dit voor je eigen bedrijf kunt toepassen? Schrijf je dan in voor de sessie ‘Hoe houdt Fatboy grip op de supply chain tijdens onzekere tijden’.

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.