Het meest uitgebreide en interactieve e-mailtemplate van Nederland!

DON 12:00 - 12:30

Dit is een presentatie van 2022

Copernica Marketing Software

In deze case van Bookerz en Amac laten Bart en Meera de nieuwste parel zien binnen e-mailtemplateland. Apple heeft jaren geleden de markt op z’n kop gezet door design én functionaliteit voorop te zetten. Als premium reseller van Apple-producten vindt ook Amac het belangrijk dat de look en feel van Amac past bij wat ze willen uitstralen. Daar hoort ook een update van de huisstijl bij. Bookerz heeft Amac geholpen om deze nieuwe klantervaring ook online goed over te brengen. 

De e-mails die Amac verzond waren netjes, maar niet spannend genoeg. Dat terwijl e-mail is een primair communicatiekanaal voor Amac. Bookerz is aan de slag gegaan om een top-notch e-mailtemplate op te leveren, waardoor de basis van alle e-mailcommunicatie staat als een huis. Als kennispartner op het gebied van marketing automation weet Bookerz: details zijn belangrijk. 

Bart en Meera gaan je dan ook laten zien waar dit template hét verschil maakt in de klantervaring. Zo heeft Bookerz in het nieuwe template gebruik gemaakt van de kenmerkende Apple- en Amac vormgeving. Door dit slim toe te passen voelt het template als een vloeiend verhaal. Ook was dit het moment om de nieuwste functionaliteiten op het gebied van e-mailtemplating in het template te verwerken. Door de nieuwste technieken in het template te verwerken, zorgen we voor een consistent hoog resultaat. Laten we eerlijk zijn: de ontvanger verwacht ondertussen niets minder dan dat. 

Mede dankzij dit interactieve template brengen Amac en Bookerz de nieuwsbrieven en automations naar een nóg hoger niveau en voldoet het volledig aan de kwaliteit dat Amac wil uitstralen. In de presentatie zullen Meera en Bart door het template heen lopen en de functionaliteiten van de blokken uitlichten. Uiteraard worden daarbij ook de cijfers toegelicht die volgen uit het klikgedrag in de nieuwsbrieven en automations.  

Benieuwd wat een nieuw en verbeterd template voor jouw conversie en brand kan betekenen? Dan is dit het moment om aan te sluiten bij deze inspirerende sessie.