Is het einde van de winkelstraat in zicht?

WOE 13:15 - 13:45

Dit is een presentatie van 2022

Door de toenemende digitalisering en de komst van e-commerce hebben de MKB ondernemers in de winkelstraten het zwaar. Ze hebben wel een hele grote troef: De Klant komt er heel graag en ze hebben een persoonlijke connectie met de wijk. Tijdens de Corona lockdowns gingen lokale specialisten 20 tot 40% meer verkopen.

Local Heroes is een app-based e-commerce platform waar de bakker, slager en groenteboer samen een winkel vormen in een winkelgebied. Naast de techniek is ook de logistiek geregeld met een hub en spoke netwerk en pickup point in de openbare ruimte.

Local Heroes heeft met veel succes een pilot gedraaid in Amsterdam Oud West en is in November 2021 uitgebreid naar 5 locaties in Amsterdam en 21 in de rest van Nederland. Tijdens deze presentatie presenteren we een mogelijke oplossing voor de winkelstraat van de toekomst: Clicks-en-Bricks voor het MKB.

 

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.