Groeien in de sportvoedingbranche door klantloyaliteit op te bouwen en herhaalaankopen te stimuleren.

WOE 12:00 - 12:30

Dit is een presentatie van 2022

Blauwe Monsters


Tijdens deze casus geeft online marketingbureau Blauwe Monsters samen met House of Nutrition waardevolle inzichten van de digitale strategie van House of Nutrition. Online strateeg Klaas Schuijt en salesmanager Remco Burgman nemen je mee door de gevoerde strategie van het afgelopen jaar, de behaalde resultaten en de te nemen vervolgstappen. Je verlaat de zaal met concrete adviezen welke je direct kan toepassen op jouw webshop en een goodiebag van House of Nutrition.

Over House of Nutrition:

House of Nutrition heeft een gevarieerd assortiment met hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding. Daarbij ondersteunen, adviseren en helpen ze jou waar dat nodig is. Zo haal jij het maximale uit iedere sportsessie. Start here, end stronger!

House of Nutrition werkt samen met de beste producenten en leveranciers en heeft een aantal eigen merken van A-kwaliteit. De ontwikkelingen van nieuwe ingrediƫnten, producten en trends volgen ze op de voet en zo zorgen ze voor een compleet, steeds groeiend, interessant en eerlijk assortiment. Tegelijk vinden ze dat kwalitatieve supplementen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.