Future-Proof Your Marketing: 7 Cruciale Skills voor Marketeers in 2024

WOE 14:45 - 15:15

Lezingenzaal 5

ClickValue

De ene tool is nog niet uit, of de volgende tool AI-techniek stelt je in staat om zaken nog sneller te doen. Houdt jij nog overzicht?

Er zijn een aantal basisvaardigheden die je als marketeer onder de knie moet hebben en altijd kunt inzetten. In deze sessie ontvang je 7 tips die jij onmiddellijk kunt toepassen in je werk. Als marketeer heb je niet alleen de functie om maar meer clicks op je website te 'scoren'. Die clicks moeten ook renderen. Daarnaast wil je je klant beter begrijpen. Grip hebben op een redesign. Is dat ├╝berhaupt nodig?

En je wilt dagelijks je data inzien en begrijpen en die automatiseringsslag wil je ook wel maken. Het komt er uiteindelijk op neer dat je, zoals we dat in goed Engels zeggen: 'you want to reduce uncertainty in the business of decision making'. Uiteindelijk wil je als marketeer zo veel mogelijk juiste beslissingen nemen. Het mooie is, dat kan nog ook, want daarom hebben we die data en onderzoeken tot onze beschikking. Hoe je al deze uitdagingen beheerst laat Maurice zien in zijn onderhoudende talk.

Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel aan klant- als aan bureaukant heeft Maurice een heldere kijk op het marketingvak. Kom vooral luisteren naar zijn 7 tips en ga er daarna meteen mee aan de slag!

Thema('s):

Conversie